ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρίσκο που αξίζει

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Τι να πει κανείς για την αξία του Γκαστόν Σανγκόι; Είναι δεδομένη και ότι και αν πούμε είναι λίγο. Όλοι θυμόμαστε τι έκανε με τη φανέλα του Απόλλωνα, όλοι ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο 32χρονος Αργεντίνος επιθετικός. Έτσι η Νέα Σαλαμίνα πήρε το ρίσκο με τον Σανγκόι αλλά είναι ρίσκο που αξίζει.

Και γιατί ρίσκο; Γιατί ο Σανγκόι την περασμένη σεζόν μέτρησε μόλις 12 συμμετοχές και 1 τέρμα. Γιατί από τη σεζόν 2014/15 που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Απόλλωνα φαίνεται πως έχασε τον εαυτό του. Δεν είναι ο Σανγκόι που ξέραμε, δεν ήταν η μηχανή του γκολ που όλοι θυμόμαστε.

Για αξίζει όμως αυτό το ρίσκο; Γιατί είναι ο Σανγκόι. Γιατί είναι ο παίκτης που με μια κίνηση του μπορεί να αλλάξει τη ροή ολόκληρου του παιχνιδιού. Γιατί σε 252 συνολικά συμμετοχές μετρά 98 τέρματα με μια αναλογία ένα τέρμα σε κάθε 2.5 παιχνίδια που αγωνίζεται. Γιατί ξέρει από μπάλα όσο λίγοι από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Κύπρο. Γιατί πολύ απλά όπως είπαμε και πιο πριν είναι ο Σανγκόι.

Το αν θα βγει ή όχι το ρίσκο είναι κάτι που θα μάθουμε στη διάρκεια της σεζόν. Όμως η αλήθεια είναι πως η Σαλαμίνα πέρσι υπέφερε στην επίθεση. Ο Μακρίεφ άργησε να πάρει μπρος και είχε μια μέτρια σεζόν, ενώ δεν είχε βοήθειες από άλλους επιθετικούς. Έτσι το ρίσκο αυτό αξίζει και με τα παραπάνω.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση