ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πρέπει να συμβιβαστεί ο Σανγκόι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας. Ο ίδιος έκανε αναφορά για την πρώτη προπόνηση, για τις μεταγραφές, τον Σανγκόι, τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και μια πρόταση της Σαλαμίνας για μονούς αγώνες κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη επίσημη: «Είναι αλήθεια πως τη φετινή περίοδο ξεκινήσαμε μια εβδομάδα πιο νωρίς την προετοιμασία. Έχουν γίνει τα εργομετρικά και από αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πατήσουν γήπεδο. Έπειτα η ομάδα θα μεταβεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για προετοιμασία».

Για τις επόμενες κινήσεις στο ρόστερ: «Το ρόστερ είναι σχεδόν πλήρες. Αν αναλογιστούμε πως η ομάδα έχει κάνει 9 κινήσεις. Θεωρώ πως έχουν μείνει 1 το πολύ 2 κινήσεις. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Βέβαια αυτή τη περίοδο το κασέ των ποδοσφαιριστών είναι ψηλό και έτσι θέλει προσοχή καθώς δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από το μπάτζετ μας».

Για τον Σανγκόι: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν πήγε να κτυπήσει την πόρτα του ποδοσφαιριστή καθώς γνωρίζουμε το κασέ του. Για να έρθει όμως ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα σημαίνει πως πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του και να μην ξεφύγουμε από τα οικονομικά μας δεδομένα. Αυτό ισχύει για τον Σανγκόι αλλά και για οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή αξίας του Σανγκόι. Για να έρθουν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Κάτι τέτοιο έγινε με τον Ντουντού τον Εγγλέζου και αρκετούς άλλες ποδοσφαιριστές. Έτσι έγινε και με τον Μακριέφ όταν είχε πρωτοέρθει. Εμείς πληρώναμε το μισό συμβόλαιο και το άλλο μισό η ομάδα του».

Για την μειωμένη προσέλευση της περασμένης σεζόν: «Η αλήθεια είναι πως τη περίοδο που πέρασε υπήρξε πρόβλημα με την προέλευση. Στην αρχή ξεκινήσαμε δυνατά όμως μετά είχαμε πρόβλημα. Ήταν και η απογοήτευση του κόσμου με την πορεία αλλά και άλλα πράγματα. Όμως δεν είναι μόνο η Νέα Σαλαμίνα που είχε πρόβλημα αλλά και άλλες ομάδες. Όταν για παράδειγμα ένα εισιτήριο κοστίζει 18 ευρώ για να δεις ομάδες Κύπρου και πρέπει να πας σε άλλη πόλη και έτσι δεν θα την βγάλεις με λιγότερο από 50 ευρώ. Είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον κόσμο για να έρθει στα γήπεδα».

Για τα τι θα κάνει η Σαλαμίνα στο θέμα των εισιτηρίων: «Η Νέα Σαλαμίνα νομίζω πως και εδώ πρωτοπορεί. Θέλαμε να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα και έτσι προσέξαμε στα season ticket. Έτσι με 160 ευρώ ένας ενήλικας θα παρακολουθήσει 20 αγώνες τουλάχιστον αγώνες. Άρα μιλούμε για μια τιμή κάτω από 10 ευρώ το κάθε παιχνίδι».

Για τα μέχρι στιγμής διαρκείας: «Είμαστε στα ρηχά ακόμη, έχουμε κάποιες αιτήσεις όμως ο στόχος των 1000 διαρκείας είναι ακόμη μακριά. Θεωρούμε όμως πως με τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και με την οργάνωση που υπάρχει μπορούμε να φτάσουμε το στόχο».

Για την πρόταση μονών αγώνων στο κύπελλο: «Πριν την προκήρυξη θα κάνουμε την πρόταση για μονούς αγώνες κυπέλλου και ελπίζουμε πως θα μας λάβουν υπόψη».

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση