ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρέχει ο προγραμματισμός

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ο προγραμματισμός στη Νέα Σαλαμίνα τρέχει με τεράστια ταχύτητα. Γενικότερα πριν από περίπου ένα μήνα τα πράγματα είχαν κολλήσει κάπου όμως αφού ξεκαθάρισαν τα πάντα (διοίκηση, προπονητής) τα πάντα άρχησαν να κυλούν πιο γρήγορα. Έτσι μέχρι στιγμής έχουν γίνει εννέα συνολικά μεταγραφές.

Βέβαια η Σαλαμίνα θα έχει και άλλες προσθήκες καθώς υπάρχουν κάποια κενά ακόμη στην ομάδα. Η επιτροπή προγραμματισμού μαζί με τον Λιάσο Λουκά θα ρίξουν το βάρος του στο να βρουν ένα επιθετικό ακόμη. Ένα ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να καλύπτει την Μακρίεφ όταν αυτός δεν θα παίζει. Ένα ποδοσφαιριστή που μαζί με τους Μιακρίεφ και Κυπριανού θα δώσουν τις λύσεις στο σκοράρισμα που ψάχνει η Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εξετάζονται και σύντομα ο Λιάσος Λουκά μαζί με την επιτροπή προγραμματισμού θα καταλήξουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πάντως αύριο οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά. Εκεί θα φανεί η κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή και μέχρι και σήμερα. Έτσι σιγά σιγά και η Νέα Σαλαμίνα θα μπει σε πρόγραμμα προετοιμασίας με το αποκορύφομα του πάντως να είναι στις 17 Ιουλίου μέχρι και τις 29, όταν και οι "ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν στην Βουλγαρία.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X