ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εξετάζει περιπτώσεις ο Λιάσος Λουκά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας. Ο εκπρόσωπος της Σαλαμίνας μίλησε για τα εισιτήρια διαρκείας, τα μεταγραφικά, τα κριτήρια αλλά και αρκετά άλλα θέματα.

Αναλυτικά:

Για το εισιτήρια διαρκείας: «Είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια για την ομάδα, μιας και είναι καλοκαίρι και από τη μια είναι οι μεταγραφές, είναι τα εισιτήρια, οι προκαταβολές και τα διάφορα. Είναι η προετοιμασία, είναι η κάποιες υποχρεώσεις από την περασμένη σεζόν. Έτσι τα διαρκείας είναι μια από τις μοναδικές πηγές εσόδων για το καλοκαίρι».

Για τις τιμές: «Υπάρχουν οι τιμές. Το κανονικό εισιτήριο διαρκείας είναι στα 160 ευρώ. Γενικότερα υπάρχει μια αύξηση των 10 ευρώ καθώς στόχος είναι βοηθήσουμε και το πετοσφαιρικό τμήμα. Το 10 ευρώ είναι μια λογική αύξηση. Μην ξεχνάμε πως θα δώσουμε τουλάχιστον 20 παιχνίδια στο γήπεδο μας καθώς μετρά στον πρώτο γύρο, στο δεύτερο γύρο και στο κύπελλο».

Για την πετόσφαιρα: «Το πετοσφαιρικό τμήμα μας κρατά πολύ κόσμο κοντά στο σωματείο. Πολλά παιδιά που αγωνίζονται με το σήμα μας στη φανέλα. Και είναι σημαντικό μιας και ο κόσμος μας είναι διασκορπισμένος παντού. Το πετοσφαιρικό τμήμα είναι ο πνεύμονας του σωματείου στη Λεμεσό».

Για το θέμα των τηλεοπτικών: «Είχαμε υπολογίσει τόσο εμείς όσο και άλλα σωματεία πάνω στην προκαταβολή των τηλεοπτικών. Θα θέλαμε να κλείσουμε κάποιες τρύπες και έρχονται και κριτήρια. Τα χρέη έχουν μειωθεί πολύ από 5 εκατ. στα 1.8 εκατ χωρίς να σημαίνει πως 1.8 εκατ δεν είναι λίγα».

Για τα κριτήρια: «Οι παλιές αμαρτίες ήταν πολλές, όμως τα κριτήρια μας έχουν βοηθήσει ώστε το πάθημα να γίνει μάθημα και να μην προχωρούμε σε αλόγιστες σπατάλες. Μας έχουν ταλαιπωρήσει τα κριτήρια όμως πλέον βάζουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που μπορούμε».

Για τα μεταγραφικά: «Ο Λιάσος Λουκά και η εφορία είναι σε συνεχείς και καθημερινή επαφή. Έχουν έρθει πολλά βιογραφικά που αξιολογήθηκαν και αξιολογούνται και από εκείνα θα κάνει την επιλογή ο προπονητής. Μέχρι τώρα δεν έχουμε στα χέρια μας συμβόλαια και έτσι δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Για την αντικατάσταση του Μάκη Παπαϊωάννου: «Ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιλογής του Λιάσου Λουκά ήταν πως μπορεί να επιλέξει αποδεδειγμένα ποδοσφαιριστές. Παράλληλα είναι και η εφορία με τρία άτομα που έτσι με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν στον προπονητή».

Για την συνάντηση με τον κόσμο: «Από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι Παγκύπριες συναντήσεις με τους φίλους της ομάδας σε όλες τις επαρχίες. Εκεί θα μπορεί ο κόσμος να ρωτήσει για τα πάντα, να γίνει συζήτηση χωρίς ατζέντα και οι φίλοι να γνωρίσουν τον προπονητή. Παράλληλα θα πωλούνται τόσο εισιτήρια διαρκείας όσο και ο λαχνός της ομάδας».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X