ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μια ομάδα να την ευχαριστιέται ο κόσμος»

Ο νέος προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Λιάσος Λουκά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Επέλαση» με τους Μάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη για τις πρώτες του σκέψεις στα νέα του καθήκοντα.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή που έκαναν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας να τον εμπιστευτούν και να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα.

Τόνισε πως θα είναι υπεύθυνος, μαζί με την αρμόδια επιτροπή, για τα θέμα τα προγραμματισμού και μέσα από σχετική συνεννόηση θα γίνονται και οι επιλογές.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο θα πάρει και παίκτες από την πρώην ομάδα του Καρμιώτισσα είπε: «Κάθε καλός παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει μας ενδιαφέρει. Η Καρμιώτισσα είχε καλούς ποδοσφαιριστές και αφού κάνουμε επαφές με όποιους στόχους έχουμε αξιολογήσει θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Για τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν είπε: «Υπάρχουν οκτώ ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο. Θα αξιολογήσουμε και θα αποφασίσουμε γιατί με κάποιους έχουμε δικαίωμα ανανέωσης. Υπάρχουν και παιδιά αξιόλογα από την ακαδημία που θα τα δούμε».

Τέλος έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο:

«Να ξέρει ο κόσμος πως θα φτιάξουμε μια ομάδα να την ευχαριστιέται. Κάθε αγώνας που θα τελειώνει, να φέρνει αγωνία για να έρθουν να δουν το επόμενο. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτή την ομάδα και αυτό τον κόσμο».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση