ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να τελειώσει η κοροϊδία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την πρόσληψη του Λιάσου Λουκά:

«Όπως είχαμε και πριν δυο βδομάδες, υπήρχαν τρεις προπονητές στη λίστα. Βάλαμε τα δεδομένα κάτω και θεωρήσαμε ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Λιάσος Λουκά. Τίμησε τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, ήταν ένα εμβληματικός αρχηγός. Τώρα έρχεται ως προπονητής και θεωρούμε ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει Νέα Σαλαμίνα. Το σημαντικό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι φέραμε ένα προπονητή για τον αφήσουμε».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά:

«Έχουμε επίγνωση το μισθολόγιο που δίνουν οι ομάδες πάνω από εμάς. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν αυτό το πιο ψηλά είναι μέσα στην εξάδα ακόμα καλύτερα».

Για την βελτίωση του χλοοτάπητα στο «Αμμόχωστος»:

«Θα γίνει ανανέωση στον  χλοοτάπητα του γηπέδου και θα είναι έτοιμο μέχρι τις 5 Ιουλίου. Στο Αμμόχωστος θα αγωνίζεται και Αλκή».

Για τις επαφές με την Cyta:

«Η Cyta μας έχει ενημερώσει εδώ και τρεις μήνες ότι εξετάζει το αίτημα μας. Κάθε Τρίτη μας παραπέμπουν σε επόμενη Τρίτη. Αυτή είναι μια ανεύθυνη στάση εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Cyta. Θα πρέπει να είναι έντιμοι απέναντι μας και να μας πουν την απόφαση τους. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις. Θα πρέπει να μπει μια τελεία σε αυτήν την κοροϊδία. »

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X