ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποχωρεί ο Ιωαννίδης

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στα διοικητικά της Νέας Σαλαμίνας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Ανδρέας Ιωαννίδης αποχωρεί με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η δήλωσή του Ιωαννίδη:

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου δημοσιεύουμε αυτούσια τη δήλωση του πρώην, πλέον, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Ιωαννίδη:

«Φίλες και φίλοι,

Είναι με μεγάλη συγκίνηση που λέω το δικό μου αντίο από τα διοικητικά δρώμενα του σωματείου μας μετά από 4 χρόνια. Με μεγάλη περηφάνια αποτέλεσα μέλος του Δ.Σ. και της εφορίας προσπαθώντας να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, μετά την 20ετή μου παρουσία ως ποδοσφαιριστή.

Θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο Δ.Σ. και να εξαίρω τη δουλειά του καθώς ακολούθησε ευλαβικά το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης, δημιουργώντας παράλληλα και ανταγωνιστικές ομάδες. Εύχομαι καλή δύναμη και καλές επιτυχίες στο νέο Δ.Σ. το οποίο θα στηρίξω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου, ως εξωδιοικητικός.

Τέλος καλώ και προσκαλώ όλο τον κόσμο της ιδέας που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου να συνεχίζει να στέκεται δίπλα και να στηρίζει τις προσπάθειες του νέου Δ.Σ.. Το σωματείο μας θα έχει ευοίωνο μέλλον μόνο με συλλογικότητα»

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση