ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η Σαλαμίνα είναι η ζωή μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο νέος Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης.

Αναλυτικά:

Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση: «Όντως η οικονομική κατάσταση της Κύπρου και του ποδοσφαίρου μας χρειάζεται επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά για να πάμε παραπέρα. Ειδικά για σωματεία προσφυγικά όπως η Σαλαμίνα τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για το γεγονός πως εδώ και δεκαετίες είναι δίπλα στη Σαλαμίνα: «Η Σαλαμίνα είναι η ζωή μας. Δεν υπερβάλω καθώς από τα 16 μου που έπαιζα στην Σαλαμίνα και αν αφαιρέσουμε μερικά χρόνια που δεν ήμουν Κύπρο είμαι στην Ομάδα».

Για τα προβλήματα: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουμε τις συνταγές για το πως θα τα ξεπεράσουμε και θέλουμε περίπου 2 χρόνια για να τελειώσουμε με τα προβλήματα. Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να κτίσουμε τη Σαλαμίνα που θέλουμε. Μαζί με τον Πάρη μιλούσαμε κάθε μέρα και μαζί πηγαίναμε στα ταξίδια για την Σαλαμίνα. Ξέρω τα προβλήματα. Εδώ και 6 χρόνια ο στόχος της Σαλαμίνας ήταν η παραμονή με ταυτόχρονη οικονομική εξυγίανση. Που βρισκόμαστε αγωνιστικά; Πέρσι στην 6η θέση, φέτος στην 7η χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες. Μάλιστα τα χρέη έχουν μειωθεί σε τεράστιο βαθμό».

Για τον Πάρη Ανδρέου: «Η προσπάθεια του Πάρη Ανδρέου ήταν τεράστια και πολύ σημαντική. Όλοι όσοι του ασκούν κριτική πρέπει να το σκέφτονται αυτό. Κακά τα ψέματα με πολύ μικρό μπάτζετ πως θα τα βάλεις με ομάδες πιο ψηλά. Είναι μεγάλη η διαφορά όμως γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Για το γεγονός πως οι φίλοι της Σαλαμίνας θέλουν επιτυχίες: «Και εγώ θέλω να είμαι πρωταθλητής, θέλω να πάμε στην Ευρώπη και να πετύχουμε τα πάντα. Όμως η αλήθεια είναι πως παλιές διοικήσεις έκαναν μεγάλα ανοίγματα και το πλήρωσαν. Που φτάσαμε, τα τελευταία 5-6 χρόνια να πληρώνουμε χρέη. Η Σαλαμίνα είναι ένα ιστορικό σωματείο. Αποδεδειγμένα είμαστε στις 6 καλύτερες ομάδες της Κύπρου, έχουμε κόσμο όμως πρέπει να κάνουμε υπομονή ακόμη 1-2 χρόνια».

Για το θέμα εταιρίας: «Έχει συζητηθεί και παλιά το θέμα. Ο Πάρης το έθεσε και χθες πάλι. Ο ίδιος θα κάνει μια μελέτη την οποία θα παρουσιάσει σύντομα. Δεν είπαμε όχι, το κουβεντιάζουμε».

Για το θέμα προπονητή: «Δεν είμαστε με σταυρωμένα χέρια. Έχει γίνει προεργασία καθώς μιλήσαμε με 4-5 προπονητές. Αύριο θα υπάρχει συνεδρία για να γίνει η πλήρης σύσταση του Δ.Σ. και από εβδομάδας η Νέα Σαλαμίνα θα έχει προπονητή».

Για το νέο συμβούλιο: «Το νέο 15μελες συμβούλιο έχει και 2 κοπέλες, που οι ίδιες ήθελαν να γίνουν μέλη του συμβουλίου και σαφώς και τα δεχτήκαμε με χαρά αυτό. Θα αναλάβουν όπως όλοι ευθύνες».

Για τον Νεόφυτο Μιχαήλ: «Ο Νεόφυτος Μιχάηλ ήρθε στην ομάδα από τον ΘΟΪ και εξελίχθηκε σε πολύ καλό τερματοφύλακα. Έγινε μια συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ και με τη λήξη της σεζόν (δηλαδή τώρα) θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Έχουμε πάντως επενδύσει στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και πριν από λίγες μέρες τρεις νεαροί υπέγραψαν συμβόλαια με την ομάδα μας και θα ανεβούν στην πρώτη ομάδα».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση