ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αναλαμβάνει ο Θουκυδίδης

Δελτίο τύπου για τις εργασίες της γενικής συνέλευσης εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα. Όπως αποφασίστηκε, ο κ. Θουκής Θουκυδίδης θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του σωματείου.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκαν απόψε οι Συνελεύσεις (Έκτακτη Καταστατική και Τακτική Εκλογική) του σωματείου ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ Αμμοχώστου. Στη συνέλευση συμμετείχαν μαζικά τα μέλη όπου έθεσαν ερωτήσεις και εξέφρασαν απόψεις.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου, Πάρις Ανδρέου, έκανε ενημέρωση για τη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου την τελευταία διετία και ανέλυσε τις οικονομικές καταστάσεις μέχρι και σήμερα.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Κωνσταντίνου, έκανε απολογισμό όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε.

Στο τέλος της Τακτικής Συνέλευσης του σωματείου, εκλέγηκαν τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία είναι: Ανδρέου Πέτρος, Θουκυδίδης Θουκής, Καζαμίας Γιώργος, Κουκλής Ελένειος, Κωνσταντίνου Γιώργος, Κωνσταντίνου Έλενα, Κωνσταντίνου Μιχάλης, Λάζος Δημήτρης, Λάρκου Χριστόφορος, Μελεμενής Μιχάλης, Μίσιης Γερόλεμος, Παρασκευά Ανδρέας, Χριστοφή Χριστιάνα και Χρυσοστόμου Γιάννος.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ., συνήλθαν αμέσως μετά σε συνεδρία, στην οποία ο Θουκής Θουκυδίδης εκλέγηκε ομόφωνα νέος Πρόεδρος του Σωματείου.

Το Δ.Σ. θα καταρτιστεί σε σώμα στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρία του τις επόμενες μέρες».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση