ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξεκίνησε η συνέλευση

Στην παρουσία πολλών μελών του σωματείου, ξεκίνησε η γενική συνέλευση του σωματείου της Νέας Σαλαμίνας στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου.

Σ’ αυτή αναμένεται να διαφανεί εάν θα εκλεγεί νέος πρόεδρος, με το όνομα του Θουκή Θουκιδίδη να είναι το επικρατέστερο για να αναλάβει τα ηνία του προσφυγικού σωματείου.

Διαβάστε κάποια στοιχεία από τη διαδικασία της συνέλευσης, όπως τα ανακοίνωσε η ομάδα:

Πέρα από τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό, τα μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν σημαντικές καταστατικές αλλαγές όπου θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του σωματείου στο άμεσο μέλλον.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με την τοποθέτηση ασφαλιστικής δικλίδας στο καταστατικό που θα δεσμεύει με προσωπική ευθύνη το κάθε διοικητικό συμβούλιο σε περίπτωση που αυξηθούν τα χρέη από την μέρα που ανέλαβε.  

Από κει και πέρα,  η δεύτερη τροποποίηση αφορά την εκλογική διαδικασία. Συγκεκριμένα, πλέον, δικαίωμα εκλογής στο Δ.Σ θα έχουν μόνο μέλη που εκπλήρωσαν τουλάχιστον 12 μήνες παρουσίας. 

Με την ψήφιση των πιο πάνω θα γίνει ανάλυση των δεδομένων αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Τέλος, θα ακολουθήσει η διαδικασία ψηφοφορίας για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Πάντοτε σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο πρόεδρος θα αναδειχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο μέσα από τα μέλη που θα εκλεγούν. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο μοναδικός που δεν απέρριψε την πρόταση που του έγινε είναι ο Θουκής Θουκυδίδης. 

Ως επιπρόσθετο κεφάλαιο προς ψήφιση θα τεθεί επίσης η παραχώρηση εξουσιοδότησης στον απερχόμενο πρόεδρο Πάρη Αντρέου να ετοιμάσει μέχρι την επόμενη συνέλευση (Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη) ολοκληρωμένη πρόταση για σύσταση εταιρείας. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση