ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη»

Ο Μάκης Παπαϊώναννου στέλνει το δικό του προσωπικό μήνυμα προς όλο τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:
 
Μέσω της επίσημης σελίδας του σωματείου μας ο Μάκης Παπαϊώναννου θέλει να στείλει το δικό του προσωπικό προσωπικό μήνυμα προς όλο τον ερυθρόλευκο κόσμο. Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση - δήλωση του Μάκη:

Προς όλους τους Σαλαμιναίους

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν μπορώ εύκολα να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που με διακατέχουν αυτή τη στιγμή. Όταν εργοδοτήθηκα στη Νέα Σαλαμίνα πριν από 3 χρόνια, δεν μπορούσα να φανταστώ το πόσο θα συνδεόμουν με την ομάδα και με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, αφού η παρουσία μου στη Νέα Σαλαμίνα όχι μόνο με έκανε καλύτερο ως άνθρωπο και ως επαγγελματία, αλλά παράλληλα μου έδωσε την ευκαιρία και το προνόμιο να συνεργαστώ με πάρα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, κάποιους με τους οποίους έχουμε
πλέον αναπτύξει φιλίες ζωής.

Μιχάλη Μελεμενή και Γιώργο Κωνσταντίνου, ακούραστοι στρατιώτες της ομάδας, σας ευχαριστώ που με τις αμέτρητες ώρες δουλειάς και αφοσίωσής σας στη Νέα Σαλαμίνα με βοηθούσατε καθημερινά να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τα προβλήματα που πολύ λίγοι γνώριζαν.

Γιώργο Καζαμία, σε ευχαριστώ που, ακολουθώντας τις αρχές του πατέρα σου, υποστήριζες πάντοτε το δίκαιο, είχες το θάρρος της γνώμης σου και ουδέποτε δείλιασες να εκφράσεις θέσεις που πίστευες ότι ήταν σωστές, παρά το γεγονός ότι γνώριζες πως αυτή σου η πράξη θα μπορούσε να στραφεί προσωπικά εναντίον σου.

Ανδρέα Παρασκευά, σε ευχαριστώ που ως Πρόεδρος με εμπιστεύτηκες και με έφερες στην ομάδα και που ήσουν εμπράκτως πάντοτε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Γιάννο Χρυσοστόμου, σε ευχαριστώ που στις πολύ δύσκολες στιγμές έμεινες βράχος και ασπίδα προστασίας στην ομάδα με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπαγόταν.

Πρόεδρε μου, Πάρη Ανδρέου, σε ευχαριστώ που με την εργατικότητά σου και με την καθημερινή θυσία της προσωπικής και οικογενειακής σου ζωής για να υπηρετείς την ιδέα της Νέας Σαλαμίνας, με έκανες να καταλάβω πραγματικά το τι σημαίνει «Δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ».

Αγαπητοί φίλοι,

Το αν πετύχαμε κάτι όλοι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια είμαστε οι τελευταίοι που θα το πούμε. Ο μόνος αντικειμενικός κριτής που μπορεί να το πει αυτό είναι η ιστορία. Και η ιστορία γράφει αν οι πορείες, η οικονομική κατάσταση και πάνω απ’ όλα το κύρος του Σωματείου είναι σε καλύτερη κατάσταση από προηγουμένως.

Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας γιατί οι αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει είναι ανεξίτηλα. Αποχωρώ γνωρίζοντας πλέον το τι σημαίνει να αγωνίζεσαι μακριά από τις ρίζες σου και από τον τόπο που γεννήθηκες, έχοντας στο μυαλό άσβεστη την ελπίδα της επιστροφής.

Ομολογώ ότι αν δεν το ζούσα μαζί σας, θα ήταν πολύ δύσκολο να το αντιληφθώ. Σας διαβεβαιώνω ότι όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης θεωρούσαν πάντοτε αυτές τι αξίες υπεράνω της οποιασδήποτε αγωνιστικής κατάστασης.

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και, παρά το γεγονός ότι είμαι σίγουρος πως θα είσαστε πάντοτε δίπλα στην ομάδα, σας παρακαλώ όπως στηρίξετε την επόμενη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές στις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν. Εξάλλου, είναι ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας που την κράτησε ζωντανή με το υστέρημά του τόσα χρόνια και είναι αυτός που θα την κρατεί ζωντανή για πάντα.

Εύχομαι στην Νέα Σαλαμίνα να πετύχει τον τεράστιο μακροχρόνιο στόχο που έθεσε εδώ και χρόνια, αυτόν της οικονομικής εξυγίανσης, ούτως ώστε να προχωρεί με ηρεμία μπροστά, διατηρώντας πάντοτε αναμμένη τη φλόγα στο έμβλημά της, κάτι που το επιβάλλει η ιστορία της.

Σας χαιρετώ,
Μάκης Παπαϊωάννου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση