ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το «νέο» αίμα έρχεται…

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν πάντοτε ομάδα η οποία έβγαζε ποδοσφαιριστές, γιατί δουλεύει πάρα πολύ τις ακαδημίες της. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά, όμως το ζητούμενο τώρα είναι να βγάλει τη νέα… φουρνιά που θα στελεχώσει την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Στον τελευταίο αγώνα με την Δόξα, όπου κέρδισε με 3-0, χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Σεργίου (γεννήθηκε το 2000) αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο σε ρόλο δεξιού μπακ. Ενώ, μπήκαν σαν αλλαγή οι Γιάννης Κωστής (2000 – επιτελικός μέσος), Ιάσωνας Πικής (2000 – επιθετικός ) και Θεοδόσης Σιαθάς (1998 – δεξί εξτρέμ).

Πέραν από τους συγκεκριμένους, στην ομάδα υπάρχουν οι Χαράλαμπος Κουζάρης (2000 - αμυντικό χαφ), Μαρίνος Κουζάρης (2000 – αμυντικό χαφ), Θωμάς Νικολάου (2001 – αριστερό μπακ-χαφ) και Λευτέρης Χατζηκωσταντή (2001 – στόπερ).

Το ΔΣ της ομάδας της Αμμοχώστου μετά από μια σειρά εντατικών επαφών, προχώρησε σε σύναψη συμβολαίων με όλους αυτούς τους νεαρούς, που έχουν δείξει επανειλημμένα δείγματα γραφής, που παρουσιάζουν προοπτική. Να προσθέσουμε ότι για κάποιους εκ των νεαρών, υπάρχουν προτάσεις για μετάβαση στο εξωτερικό για δοκιμαστικά. 

Όλοι αυτοί θα προωθηθούν και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, καθώς έδειξαν ότι έχουν προοπτική για να κάνουν καριέρα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση