ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπρεπε να απαντήσουμε στη λασπολογία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την αποχώρηση του Πάρη Ανδρέου από την προεδρία:

«Ο πρόεδρος είχε κάποιους προβληματισμούς και έπρεπε να ζυγίσει τα πράγματα για να πάρει τη σωστή απόφαση η οποία είναι απολύτως σεβαστή. Ο Πάρης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη Νέα Σαλαμίνα και το έχει δείξει με το έργο. Δεν πρόκειται να αποστασιοποιηθεί από τα κοινά της ομάδας. Θα είναι υπεύθυνος για την κατάθεση των φακέλων για τα κριτήρια. Παραμένει κάτι παραπάνω από ενεργός απλά δεν θα βρίσκεται στο πηδάλιο του σωματείου. »

Για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Πάρη Ανδρέου:

«Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Δεν πρέπει και δεν είναι σωστό να αποκλείουμε κανένα».

Για την αναδιοργάνωση του σωματείου:

«Αυτοί που θα παραμείνουν θα πλαισιωθούν και με νέα μέλη. Όπως έχουμε μάθει, θα πρέπει να γίνει ένας καλύτερος καταμερισμός της εργασίας. Για να λειτουργήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα σε επαγγελματικά πλαίσια θα πρέπει να τρέξουν πολλοί άνθρωποι.»

Για τις σκληρές τοποθετήσεις των οργανωμένων:

«Δυστυχώς αυτή η σιωπή εκλήφθηκε ως αδυναμία. Δίναμε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα, αντί να έχουμε τη μαζική στήριξη  του κόσμου, έστελναν επιστολές και καλούσαν του Σαλαμιναίους να μην πάνε στο γήπεδο. Γράφτηκαν ξεκάθαρες αιχμές ότι η Νέα Σαλαμίνα πουλά παιχνίδια. Τέτοιες προσβολές δεν είναι ανεχτές και ούτε αποδεκτές. Από την άλλη είμαστε ανοιχτοί στην κάθε καλόπιστη κριτική όμως αυτή η λασπολογία δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη. Αν υπάρχει έστω και το παραμικρό στοιχείο τους καλούμε να τα πάρουν στην αστυνομία. Είναι λυπηρό που αυτή η ψιθυρολογία βγαίνει από το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση