ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος εποχής για Πάρη

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας ενόψει της γενικής συνέλευσης της 31ης Μαϊου. Ο πρόεδρος Πάρης Ανδρέου ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει στην προεδρία, αλλά θα συνεχίσει να ηγείται ενός πλάνου που θα αποφέρει έσοδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου, όπου έγινε διεξοδική συζήτηση για τα θέματα που θα τεθούν στις Γενικές Συνελεύσεις στις 31 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος Πάρης Ανδρέου ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για την πρόθεση να μην συνεχίσει στο πηδάλιο του σωματείου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, δε θα μπορούσε να είναι προσηλωμένος στα μέγιστο των δυνατοτήτων του, γεγονός που θα ήταν υγιές για το σωματείο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Πρόεδρος θα είναι στο πλευρό του νέου Δ.Σ., συνεχίζοντας μάλιστα να είναι επικεφαλής για τα θέματα κατάθεσης των φακέλων για τα οικονομικά κριτήρια. Η στήριξη του θα είναι συνεχής και έμπρακτη. Στην επερχόμενη Γ.Σ. θα παρουσιάσει τις σκέψεις του για δημιουργία ενός συγκεκριμένου πλάνου που θα αποφέρει αύξηση των εσόδων του σωματείου μας, ζητώντας και τη συγκατάθεση των μελών.

Ο Πρόεδρος είχε συνάντηση και με τον προπονητή, όπου συζητήθηκαν κυρίως αγωνιστικά θέματα. Η παραμονή ή όχι του κ. Κονσεισάο θα συζητηθεί εκτενέστερα την ερχόμενη βδομάδα σε συνάντηση που θα έχει με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μάκη Παπαϊωάννου.

Για όποια άλλα θέματα προκύψουν το Δ.Σ. θα ενημερώνει τα μέλη και φίλους του σωματείου μας'

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X