ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τέλος ο Εγγλέζου, πάει Αγγλία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει πως ο Νικόλας Εγγλέζου έχει μεταβεί χθες στην Αγγλία για εξειδικευμένες εξετάσεις και πιθανόν επέμβαση για πλήρη αποκατάσταση ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Παράλληλα ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την ΑΕΚ

Ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ενημερώνει πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νικόλας Εγγλέζου, έχει μεταβεί χθες στην Αγγλία για να προχωρήσει σε προγραμματισμένες εξειδικευμένες εξετάσεις για να ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Πιθανόν μάλιστα να γίνει και επέμβαση για πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο Νικόλας θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΜΙΝΑΣ που τον αγκάλιασε και τον στήριξε έμπρακτα στη δεύτερη του θητεία στο σωματείο μας, δείχνοντας του αγάπη και σεβασμό. Εύχεται καλή συνέχεια στο σωματείο και εκφράζει την εκτίμηση του που στηρίχθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του και καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια.

Με τη σειρά του το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας μας από τον Ιανουάριο και έπειτα και δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες του Τεχνικού Διευθυντή που τον επέλεξε για να πλαισιώσει την ομάδα.

Ευχόμαστε στο Νικόλα να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα τραυματισμού και να επιστρέψει στα γήπεδα σύντομα γερός και δυνατός.

Ενημερώνουμε πως έτσι ολοκληρώνεται και ο δανεισμός του Νικόλα από την ΑΕΚ Λάρνακας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

 

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X