ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθάρισε ο Βούλγαρος!

Με παλικαρίσιο τρόπο η Σαλαμίνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Καρμιώτισσας. Η νίκη αυτή εξασφαλίζει και μαθηματικά τη παραμονή της Σαλαμίνας στην κατηγορία των μεγάλων, ενώ αντίθετα η Καρμιώτισσα αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία. Εξαιρετικός ο Μπριτζίτο ο οποίος ουσιαστικά άλλαξε τη ροή του αγώνα και από δική του ενέργεια ήρθε το τέρμα του Μακρίεφ.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι δυο ομάδες. Η Καρμιώτισσα μπήκε σαφώς πιο επιθετικά, μιας και ήταν η ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Στο 2’ ο Βαττής δοκίμασε από μακριά να κρεμάσει τον Βεσελόφσκι, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 7’ ο Σταύρου πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, έσωσε όμως ο πορτιέρο των «ερυθρόλευκων». Στο επόμενο λεπτό ο Μπάρμπαρο έκανε το σουτ από μακριά, με την μπάλα να καταλήγει μόλις δίπλα από το δοκάρι του Βεσελόφσκι. Οι ευκαιρίες της Καρμιώτισσας ήχησαν ως καμπανάκι στην Νέα Σαλαμίνα που σταδιακά ανέβασε απόδοση. Στο 11’ ο Εγγλέζου από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, όμως ο Καϊρίνος έδιωξε δύσκολα. Λίγα λεπτά μετά στο 15’ ο Πόλιανετς, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ, έσωσε όμως ο Βεσελόφσκι. Στο 22’ η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε ένα φάουλ μόλις έξω από την περιοχή αλλά αρκετά δεξιά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εγγλέζου, ο οποίος παρά τη δύσκολη θέση δοκίμασε απευθείας και μάλιστα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Καϊρίνου. Ο ρυθμός πάντως έπεσε μετά την ευκαιρία του Εγγλέζου και αυτό είχε άμεση συνέπεια να μην υπάρχουν φάσεις. Μάλιστα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν καταγράφηκε άλλη καλή ευκαιρία.

Β’ ημίχρονο

Με αργό ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Στο 50’ καταγράφηκε η πρώτη τελική του δευτέρου μέρους, όταν ο Μακρίεφ πάτησε για τον Κούσουλο, ο οποίος έκανε το σουτ με μιας, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Καϊρίνου. Στο 59’ ήρθε η απάντηση της Καρμιώτισσας με τον Αντάμοβιτς να κάνει το σουτ από μακριά, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο. Λίγα λεπτά αργότερα στο 63’ ο Μπάρμπαρο πήρε τη μπάλα και από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βεσελόφσκι. Στο 73’ ο Μπριτζίτο απέφυγε εντυπωσιακά τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το δυνατό σουτ και ο Καϊρίνος έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 77’ ο Γκράσι εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 83’ όμως η Σαλαμίνα πέτυχε το τέρμα. Ήταν η εξαιρετική ενέργεια του Μπριτζίτο, κάνει το σουτ σώζει ο Καϊρίνος αρχικά και στην συνέχεια ο Μακρίεφ μόνος του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό έστελνε και μαθηματικά την Καρμιώτισσα στην δεύτερη κατηγορία και η Καρμιώτισσα έπρεπε να αντιδράσει άμεσα.

Ενδεκάδες:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσίνα, Άντονιτς, Γκράτσι, Ελευθερίου, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Ντουντού, Μάατσι, Εγγλέζου, Μακρίεφ

Καρμιώτισσα: Καιρίνος, Βοσκανιάν, Όστολιτς, Βαττής, Χριστοφή, Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Δημητρίου, Σταύρου, Λοκόμπε, Πόλιανετς

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση