ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλοι… κερκίδα

24sports team

info@24sports.com.cy

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της, για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο Αμμόχωστος.

«Φίλοι/ες και υποστηρικτές/ριες του σωματείου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου, το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του σωματείου μας, απευθύνουν ένα μεγάλο και ανοικτό κάλεσμα για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, που θα διεξαχθεί στο προσωρινό μας σπίτι – Στάδιο Dimco Αμμόχωστος Επιστροφή στις 19:00.

 Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι μας έχουμε αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί στοχοπροσηλωμένη και συνεπής για να πετύχει τη νίκη, διώχνοντας παράλληλα και όλες τις αρνητικές σκέψεις που μας βασανίζουν την τελευταία βδομάδα.


Ας αφήσουμε πίσω τη δικαιολογημένη πίκρα, απογοήτευση και θυμό που μπορεί να κρύβουμε μέσα μας και ας στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας όπως μόνο ο ερυθρόλευκος κόσμος ξέρει, δίνοντας πάθος και παλμό. 


Δεν είναι ώρα ούτε για απόδοση ευθυνών αλλά ούτε και για συζητήσεις – καταθέσεις απόψεων. Είναι ώρα στήριξης και ανύψωσης ηθικού. Είναι υπόσχεση πως όλα αυτά θα γίνουν μόλις η ομάδα μας ξεκαθαρίσει τελειωτικά με τις όποιες αγωνιστικές περιπέτειες. Υπάρχει και βούληση και θέληση να διορθώσουμε τυχόν λάθη, αδυναμίες ή και παραλείψεις. Εξάλλου ακολουθούν και οι Γενικές Συνελεύσεις του σωματείου και αν κριθεί αναγκαίο θα διοργανωθούν και συγκεντρώσεις.


Πάμε σαν μια γροθιά με τη Σαλαμιναίικη μας περηφάνεια και μοναδικότητα. Η ιδέα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΣ Αμμοχώστου είναι ζωντανή επειδή ασπίδα έχει το μεγάλο της κόσμο.


Ραντεβού στην κερκίδα, Κυριακή στις 19:00 με την ερυθρόλευκη φανέλα. Εκεί που οι άλλοι λυγίζουν εμείς ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ!!»

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση