ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ώρα συσπείρωσης»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε κυρίως στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστόφορου:

Εικόνα:«Δεν παρουσιάσαμε καλά πρόσωπο τελευταία και κυρίως στο τελευταίο ματς. Ήμασταν αυτοί που ήμασταν όλη τη χρονιά. Ασταθείς. Δίκαια χάσαμε. Μπλέξαμε μόνοι μας. Το είχαμε στο μυαλό αυτό και δεν κάναμε κινήσεις. Από τη στιγμή που δεν είχαμε στόχο ουσιαστικό ήταν δύσκολο για τον προπονητή να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση. Ο προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε σκληρή γλώσσα. Στην προπόνηση φάνηκαν να έχουν καταλάβει τον κίνδυνο και ελπίζω να το δείξουν και στο γήπεδο ».

Με Καρμιώτισσα:«Η πίεση είναι στον αντίπαλο που αν δεν κερδίσει  πιθανότατα πέφτει. Να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ας παίξουν οι παίκτες για το εαυτό τους. Να κερδίσουν μια ομάδα που τους κέρδισε τρεις φορές ».

Αγωνιστικά: «Απόντες οι Φούσκο, Τσούρτσουριτς και Τσαμπούρης».

Τηλεοπτικά:«Έχουμε κάνει διαπραγματεύσεις για ένα καλύτερο συμβόλαιο. Περιμένουμε τη συμφωνία να μεταφερθεί στο χαρτί. Βλέπουμε τα δημοσιεύματα που αφορούν άλλες ομάδες και περιμένουμε. Τα τηλεοπτικά είναι σοβαρή ανάσα γιατί δεν υπάρχει στα σωματεία, ρευστότητα. Καταλαβαίνω και αυτούς που λένε ότι αν δώσουν λεφτά θα υπάρχει πρόβλημα στον οργανισμό. Πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε τα λεφτά όταν πρέπει και όχι από πριν. Να είμαστε δίκαιοι».


Κόσμος:«Δεν είναι η ώρα του απολογισμού και των ευθυνών. Είναι ώρα συσπείρωσης για τον κόσμο. Να έλθει στο γήπεδο να στηρίξει την προσπάθεια. Δεν είναι ώρα για λαϊκά δικαστήρια».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση