ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φθάσαμε στο μάξιμουμ»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρις Ανδρέου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστόφορου:


Για το αν έχει αποφασίσει αν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα: «Ακόμη δεν αποφάσισα. Είμαι σε επαφή με τους συνεργάτες μου. Υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, που πρέπει να λυθούν Είναι και το οικονομικό, αλλά στη Νέα Σαλαμίνα μάθαμε στα δύσκολα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι φτάσαμε στο αγωνιστικά στο μάξιμουμ και για να ανέβουμε περισσότερο χρειάζονται περισσότερα λεφτά. Αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα».


Θετικό έργο: «Η παρουσία του σωματείου τα τελευταία 4 χρόνια είναι θετική. Καταφέραμε να είμαστε στις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος λύσαμε κατά μεγάλο βαθμό το οικονομικό και βελτιώσαμε τις εγκαταστάσεις. Θέλαμε κάτι περισσότερο αγωνιστικά, αλλά επαναλαμβάνω, πετύχαμε αρκετά».


Προσοχή:«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο επόμενο ματς, να είμαστε σίγουρα εξασφαλισμένοι, άνκαι δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχει πρόβλημα και μετά θα δούμε όλα τα θέματα. Δεν θα υπάρξει αναβολή στη ΓΣ. Θα γίνει στις 31 Μαΐου και θα έχουμε συμβούλιο. Ήδη καινούρια άτομα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για εμπλοκή, ενώ οι περισσότεροι του νυν ΔΣ, θέλουν να μείνουν».

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση