ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ας αλλάξουμε το Κύπελλο»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αλλαγές στο κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστόφορου:


Αλλαγές στο κύπελλο : «Τα τελευταία χρόνια ήμασταν πολύ άτυχοι στην κλήρωση στο Κύπελλο. Φέτος από τον Ιανουάριο είμαστε εκτός. Η τελευταία φορά που περάσαμε από μεγάλο αντίπαλο ήταν όταν ήμασταν στη β’ κατηγορία και προκριθήκαμε σε βάρος του ΑΠΟΕΛ. Εισήγηση μας είναι να γίνονται μονοί αγώνες μέχρι τους ημιτελικούς Θα είναι ένα από τα μέτρα που θα προτείνουμε στην ΚΟΠ. Δείτε τώρα τη Δόξα. Πόσες πιθανότητες έχει να περάσει με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ »;

Διοικητικά : «Οι προθέσεις του Προέδρου και όλων των μελών θα ξεκαθαρίσουν την επομένη βδομάδα. Έρχεται η Γ.Σ και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το πράγμα. Να καθοριστεί και προϋπολογισμός για να ξέρει ο ΤΔ τι θα κάνει. Δεν υπάρχει πάντως καμία περίπτωση να υπάρξει διοικητικό κενό».

Μάκης Παπαιωάννου:«Δεν υπάρχει θέμα Μάκη. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Ρωτείστε και τον ίδιο. Έχουμε άψογη συνεργασία μαζί του. Με χαμηλό προϋπολογισμό έχει καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Με την παρούσα διοίκηση ο Μάκης συνεχίζει. Αν υπάρξει άλλη διοίκηση έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει».


Σκαμπανεβάσματα: «Ναι είναι αλήθεια ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα. Όμως δεν αναζητούμε κάτι καλύτερο με 700 χιλιάδες προϋπολογισμό. Που είναι ασφαλώς πολύ μικρός ανάλογα με αυτόν των πιο πάνω ομάδων στη βαθμολογία. Οι μετεγγραφές που έκανε πρόσφατα η Ανόρθωση, για παράδειγμα, είναι ο μισός μας προϋπολογισμός. Δεν θέλουμε βέβαια τη μιζέρια. Όμως μπορούσαμε να πάμε καλύτερα».


Ματς με Άρη: «Έχει περισσότερη πίεση από μας ο Άρης και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε γιατί ο στόχος μας είναι η έβδομη θέση. Στο «Αμμόχωστος» είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα και θέλουμε ρεβάνς. Δεν παίζει ο Τσαμπούρης, σήμερα ξεκαθαρίζει των Μιχαήλ και Τσίνα».

 

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση