ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Είναι βαθύς ο προβληματισμός

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Συνεχίζεται ο βαθύς προβληματισμός ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας, για το αν θα συνεχίσουν ή όχι στο ΔΣ και την επόμενη θητεία.

Ο προβληματισμός έχει τη ρίζα του στο ότι διαπιστώνουν ότι η ομάδα έχει μεν ανέβει τα τελευταία τέσσερα χρονιά αλλά έχει πιάσει την οροφή που είναι η διεκδίκηση της εξάδας. Και νιώθουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Αυτό τους έχει κουράσει, ενώ δέχονται και την κριτική από πάνω από οπαδούς της ομάδας τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και στα social media Κριτική όχι αγωνιστική, αλλά με υπονοούμενα καθόλου κολακευτικά για όλους.

Οροφή, γιατί είναι πολύ δύσκολο για τη Νέα Σαλαμίνα να φθάσει ψηλότερα λόγω οικονομικών. Ο προϋπολογισμός εσόδων –εξόδων είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή να κάνει κάτι καλύτερο. Η περίπτωση να γίνει αυτό είναι το να έλθει κάποιος που είναι διατεθειμένος να ρίξει λεφτά για να μπορέσει η ομάδα να κάνει καλύτερο. Κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα.

Σύντομα αναμένεται να καθοριστεί ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος στο ματς με τον Άρη θα απουσιάσουν οι Τσαμπούρης, Μιχαήλ και Μάατσι που είναι τραυματίες, ενώ επανέρχεται ο Τσίνα.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση