ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Χ»αμένη ευκαιρία!

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Νέα Σαλαμίνα και Δόξα εξήλθαν ισόπαλες 0-0. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, χαμένο πέναλτι στο 32’ με τον Μακρίεφ για τους γηπεδούχους. Απέτυχαν να πλησιάσουν τις προπορευόμενες ομάδες οι δύο αντίπαλοι.

Αναγνωριστικά άρχισε το ματς στη Λάρνακα. Η Δόξα μπήκε πιο επιθετικά στο ματς, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Στο 11’, ήταν η Νέα Σαλαμίνα που έχασε την πρώτη καλή της ευκαιρία με σουτ του Μπεμπέ που έφυγε άουτ. Στη συνέχεια, το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, αλλά χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 19, η Δόξα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον  Μπραούλιο, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Βεσελόφσκι. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Κούσουλο που έφυγε άουτ. Στο 31’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κούσουλου από τον Εντμάρ. Ο Ντίμιταρ Μακρίεφ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Νέγκρι απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Έτσι οι δύο ομάδες, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες στο σκορ.

Η επανάληψη άρχισε με την Δόξα να μπαίνει και πάλι πιο επιθετικά. Στο 58’, ο Βεσελόφσκι απέκρουσε το σουτ του Φοφανά και στην επαναφορά το σουτ του Ρούντι. Η Δόξα συνέχιζε να πιέζει και να είναι καλύτερη στο ματς και στο 63’ ο Μπραούλιο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από σέντρα του Φοφανά, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Η Δόξα έψαχνε συνεχώς το γκολ, ενώ η Νέα Σαλαμίνα δεν κατάφερε να φτιάξει τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις, η Νέα Σαλαμίνα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με Κολοκούδια, ενώ η Δόξα είχε δοκάρι στην επόμενη φάση με Κορομινάς.

Έτσι το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο χωρίς σκορ.Η Δόξα μείωσε την διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες στους 5 βαθμούς, αλλά παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Ερμή.

 

Οι συνθέσεις:

Νέα Σαλαμίνα:  Βεσελόφσκι, Φούσκο, Ελευθερίου, Άντονιτς, Γκράσι, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Μπεμπέ, Μπριζίτο (64' Ντουντού), Εγγλέζου (72 Άλεξ Κωνσταντίνου), Μακρίεφ (88' Κολοκούδιας)

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρεδόνδο, Ρούντι, Γκόμες (82' Κάστρο), Μπραούλιο, Εντμάρ (58' Πουτζιουρής), Κορομινάς, Φοφανά (74' Κένεντι), Ενινφούλ, Γκουλόν

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση