ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καλούμε τον κ. Προδρόμου να παραθέσει στοιχεία»

Το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Σκεύος Προδρόμου.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, δηλώνει κατηγορηματικά ότι τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του το μέλος το ΔΣ κ. Σκεύος Προδρόμου, όπου αφήνει αιχμές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα.

Το Σωματείο μας, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος αλλά και η εφορεία ποδοσφαίρου, για τους οποίους αφήνει αιχμές ο κ. Προδρόμου, δεν μπλέχτηκαν σε καμία περίπτωση, καθόλη τη διάρκεια της θητείας τους, σε κυκλώματα στοιχημάτων και έμειναν μακρυά από κάθε είδους φακέλους.

Καλούμε τον κ. Προδρόμου να ενημερώσει στην αυριανή τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου όλα τα μέλη για τις καταγγελίες που έχει, παραθέτοντας και τα απαραίτητα στοιχεία, που να αποδεικνύουν ότι όλα όσα καταγγέλλει, ανταποκρίνονται έστω και στο ελάχιστο στην πραγματικότητα.

Αναλόγως της ενημέρωσης που θα έχει το Διοικητικό Συμβούλιο στην αυριανή συνεδρία, θα λάβει και τις αναγκαίες αποφάσεις για το πώς θα ενεργήσει στη συνέχεια.

Το μόνο με το οποίο θα συμφωνήσουμε σε όσα έχει δηλώσει ο κ. Προδρόμου, είναι πως «η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ είναι ιστορικό σωματείο και θα πρέπει να το σεβαστούν κάποιοι».

Το Διοικητικό Συμβούλιο βεβαιώνει τους χιλιάδες φίλους του Σωματείου, πως μόνη του έγνοια είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων του Σωματείου και θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει πως κανείς δε θα μπορέσει να ζημιώσει την ομάδα, προς εξυπηρέτηση άλλων αλλότριων συμφερόντων.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X