ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην τρίτη θέση η Νέα Σαλαμίνα

H Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Στον  τρίτο μικρό τελικό κέρδισε μετά από φοβερό αγώνα το ΑΠΟΕΛ με 3-2 και πέτυχε το 4-1 στις νίκες. Το ΑΠΟΕΛ έμεινε στην 4η θέση αλλά μπήκε στην τετράδα μετά από πολλά χρόνια.

Ανώτερη η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα κέρδισε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 25 -12 και έκανε το 1-0. Εντελώς διαφορετικά δεδομένα στο δεύτερο σετ. Ο μικρός τελικός μετατράπηκε σε ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει στους έξτρα πόντους 27-29 και να ισοφαρίζει σε 1-1 τον αγώνα. Στο τρίτο σετ το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο κερδίζοντας με 18-25 ανατρέποντας το σκορ και κάνοντας το 1-2 σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατόρθωσαν να επιστρέψουν στο τέταρτο σετ και να ισοφαρίσουν σε 2-2, αφού μετά από ένα ωραίο αγώνα κέρδισαν 25-21.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ όπου οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ 08-08. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ξεφύγουν με 12-10 για να κερδίσουν τελικά με  15-13 και τον αγώνα με 3-2 σετ.

KΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Νρτε Μαν, Δημητρίου, Μπαγιάν, Μάνθα – Λίμπερο: Σιαπάνης, Βαρνάβα – Αλλαγές: Zηκάκης, Καλαφάτης, Σοφοκλέους

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ  - Λίμπερο: Παντελή. Αλλαγές: Xαλουμής, Χατζηπαύλου, Κνέζεβιτς.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση