ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βλέπει την έβδομη θέση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Τώρα συνεχίζουμε και παρά το γεγονός πως είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, όλοι οι παίκτες ξέρουν τι ζητώ. Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και πιστεύω πως θα τα πάμε ακόμη πιο καλά».

 

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Κονσεισάο μετά το χθεσινό ματς με τον Ερμή. Ο Πορτογάλος κόουτς μετρά δυο νίκες σε ισάριθμα ματς στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, που έφτασε τους 37 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από τον Ερμή, συνεχίζουσα με ένταση και αποφασιστικότητα την προσπάθεια για κατάληψη της έβδομης θέσης.

Οι Σαλαμιναίοι κρατάνε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, την εξαιρετική εμφάνιση, αλλά και την ενέργεια γενικότερα που έδειξε η αμάδα. Και έχουν κάθε λόγο να συμμερίζονται τα λόγια της κατάληξης του Πορτογάλου: «Πιστεύω πως θα τα πάμε ακόμη πιο καλά».

Είναι σαφές ότι η έλευση του Πορτογάλου προπονητή άλλαξε τη ψυχολογία της ομάδας που δείχνει να κινείται πιο ελεύθερα στο γήπεδο και να παρουσιάζει πιο επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι της. Η ομάδα δείχνει τις δυνατότητες που οι φίλοι της περίμεναν να τις δείξει προηγούμενα, με βάση το δυναμικό που διαθέτει. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση