ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ερυθρόλευκη» τεσσάρα!

Μια Σαλαμίνα γεμάτη ουσία κατάφερε να πάρει μια εύκολη σχετικά νίκη απέναντι στον Ερμή. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και δίκαια έφθασαν στη νίκη με 3-1. Ο Μακρίεφ πέτυχε δυο τέρματα και ήταν ο πρωταγωνιστής. Τέρμα έβαλαν και οι Ντουντού και Κούσουλος, ενώ για τον Ερμή σκόραρε με πέναλτι ο Μαρτσίνιουκ.

Α’ ημίχρονο

Καλό το ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 2ο Ερμής έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα. Ο Ψάλτης μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Κότο Παγιές ο οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και πέρασε σε κόρνερ. Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας ήρθε στο 6’ και μάλιστα με τέρμα, όταν ο Μακρίεφ βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Στυλιανού και έγραψε το 1-0. Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω συνεχώς, όμως οι δυο ομάδες είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Στο 16’ ήρθε η επόμενη φάση και ήταν και πάλι γκολ. Ο Εγγλέζου έκανε το δυνατό σουτ, ο Στυλιανού δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Μακρίεφ είπε ευχαριστώ και σκόραρε. Στο 23’ ο Βούλγαρος έπιασε ένα σουτ από δύσκολη γωνιά και η μπάλα πέρασε έξω. Στο 25’ ο Ψάλτης έφυγε όμορφα από δεξιά, έκανε τη χαμηλή μπαλιά στην περιοχή, ο Αλεξίου έκανε την προβολή όμως η μπάλα έφυγε έξω. Στο 31’ ο Μπεμπέ εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ, ο Μακρίεφ έπιασε την πρώτη κεφαλιά – γύρισμα στην περιοχή και ο Στυλιανού έδιωξε με γροθιές. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που ήταν υπέρ της Σαλαμίνας. Ο Ερμής πάλευε όμως του έλειπε το καθαρό μυαλό και η σωστή τελική πάσα. Έτσι με αυτό τον τρόπο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Νέα Σαλαμίνα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0.

Β’ ημίχρονο

Εντελώς διαφορετικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα σε σχέση με το πρώτο. Πιο αργός ρυθμός κάτι που βόλευε την Σαλαμίνα. Στο 50’ ο Μάτσι μπήκε στην περιοχή, έκανε του σουτ, απέκρουσε όμως εύκολα ο Στυλιανού. Στο επόμενο λεπτό ο Σκοπελίτης δοκίμασε το πόδι του από μακριά και η μπάλα έφυγε έξω. Στο 60’ όμως του αγώνα ο Ερμής κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μάτσι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρτσίνιουκ και ευστόχησε γράφοντας έτσι το 2-1. Στο 68’ ο Τσαμπούρης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Ντουντού έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφτασε στα χέρια του Στυλιανού. Στο 74’ ο Ντουντού έβαλε τέλος στις ελπίδες του Ερμή καθώς έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Μπεμπέ έγραψε το 3-1. Τα πάντα ουσιαστικά είχαν κριθεί, όμως οι δυο ομάδες το πάλευαν για επιπλέον τέρματα. Στο 90 ο Αρτάμπε δοκίμασε να κερδίσει το Βεσελόφσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Σαλαμίνας. Δυο λεπτά αργότερα ο Τσαμπούρης εκτέλεσε ένα όμορφο φάουλ και ο Κούσουλος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 4-1. Έτσι η Σαλαμίνα έφτασε στη νίκη και στους 37 βαθμούς.

Μια Σαλαμίνα γεμάτη ουσία και όρεξη για ποδόσφαιρο. Θετική σε όλο τον αγώνα, χωρίς να αφήσει ουσιαστικά ελπίδες στον Ερμή. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν πρόσωπο και πλέον παρουσιάζουν μια εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο.

Ενδεκάδες:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσίνα, Τσαμπούρης, Γκράτσι, Άντονιτς, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Μπεμπε, Εγγλέζου, Μπριζίτο, Μακρίεφ

Ερμής: Στυλιανού, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μαρτσίνιουκ, Μπάουμαν, Ντε Βρίσε, Μασίνουα, Παγιές, Αλεξίου, Χριστοφή, Ψάλτης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση