ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ελπίζουμε να μην υπάρχουν διακρίσεις»

Ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Ο Καζαμίας αναφέρθηκε στη τελευταία νίκη, στο νέο προπονητή, στο στόχο της 7η θέσης, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό το πριμ της 7ης θέσης και ταυτόχρονα σημείωσε πως ελπίζει να μην υπάρξουν διακρίσεις.

Αναλυτικά

Για τη νίκη: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας, δεν είχαμε ανησυχία για το αν θα κινδυνεύαμε για υποβιβασμό. Όμως ξέραμε πως πρέπει να πάρουμε βαθμούς άμεσα ώστε να ξεκινήσουμε και από νωρίς τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Έχουμε στόχο την 7η θέση και θα το παλέψουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα μας είχε όλα τα καλά και αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε μέχρι τέλους»

Για τον νέο προπονητή: «Έφερε χαμόγελα. Ο νέος προπονητής ζούσε το παιχνίδι. Χειροκροτούσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, φώναζε στα λάθη. Αυτό ήταν κάτι που ψάχναμε, ένα προπονητή που θα τόνωνε την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Φαίνεται πως ο προπονητής έχει καταφέρει να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές».

Για το μέλλον του προπονητή: «Το είχαμε πει από την αρχή. Σκοπός μας ήταν να φέρουμε τον προπονητή για να μας αναγκάσει με την καλή του δουλειά να τον κρατήσουμε. Θα δούμε και τα οικονομικά δεδομένα και αν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις τότε θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε μαζί».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Και ο Ερμής έχει αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που η ομάδα μας θέλει την 7η θέση πρέπει να κερδίσουμε αυτόν που ήταν 7η θέση».

Για το πριμ της 7ης θέσης: «Ελπίζουμε πως θα ισχύσει το ίδιο που ίσχυσε και πέρσι. Η ΑΕΛ είχε λάβει 50 χιλιάδες για την 7η θέση και ελπίζουμε να μην υπάρχουν διακρίσεις. Καλό θα ήταν να υπάρχει μια ενιαία πολιτική και να μην αλλάζει κάθε χρόνο».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση