ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης εξπρές!

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Άρης στην Λάρνακα επί της Νέας Σαλαμίνας στη Λάρνακα με 0-3. Μαραγκουδάκης ,Μάρτινς  και Γκονζάλες οι σκόρερ της ομάδας του Νικόλα Μαρτίδη. Ο Άρης μείωσε την διαφορά από την σημερινή του αντίπαλο στους 4 βαθμούς.

Ο αγώνας στην Λάρνακα άρχισε με ευκαιρία, όταν το σουτ του Μακρίεφ αποκρούστηκε από τον Γιαννακόπουλο μόλις στο πρώτο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα του λεπτά, χωρίς να δημιουργούνται οι μεγάλες ευκαιρίες. Στο 17’, ο Ντουντού είχε ένα καλό σουτ στα χέρια του Γιαννακόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αουρέλιο είχε ένα πολύ καλό σουτ, που αποκρούστηκε δύσκολα από τον Μιχαήλ. Στο 22’, ο Ντίμιταρ Μακρίεφ είχε μια καλή κεφαλιά από σέντρα του Τσίνα που κατέληξε άουτ. Στο 26’, οι φιλοξενούμενοι του Νικόλα Μαρτίδη «άνοιξαν» το σκορ. Ήταν η σέντρα του Γιούσεφ και η κεφαλιά του Μαραγκουδάκη για το 0-1. Στο 32’, οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν με κεφάλι του Μάτσι από σέντρα του Τσαμπούρη, η οποία έφυγε μόλις άουτ από τα δοκάρια του Γιαννακόπουλου. Στο 37’, ο Μακρίεφ είχε νέα τεράστια ευκαιρία όταν σούταρε ψηλά άουτ προ του εξελθόντος τερματοφύλακα του Άρη. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τιμώρησε την Νέα Σαλαμίνα για τις ευκαιρίες της, σκοράροντας και δεύτερο γκολ με τον Μάρτινς στο 39’. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Λεμεσού να είναι άκρως αποτελεσματική και να προηγείται δίκαια στο σκορ.

Η επανάληψη άρχισε με την Νέα Σαλαμίνα να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς, θέλοντας να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 50’, ο Γιούσεφ είχε ένα σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Μιχαήλ με γροθιές. Στο 53’, ο Κούσουλος είχε μια πισινή κεφαλιά που κατέληξε άουτ.Η πίεση της Νέας Σαλαμίνας συνεχιζόταν χωρίς αντίκρισμα όμως. Στο 67’, ο Γιάννης Σκοπελίτης είχε ένα σουτ που κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 70’, ο Μηνάς Αντωνίου. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γκράσι μέσα από την περιοχή. Επόμενη ευκαιρία στο ματς το σουτ του Αουρέλιο που πέρασε άουτ. Μέσα σε τρία λεπτά o Μαραγκουδάκης είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Ο Γκονζάλες στο 89’ με κεφαλιά έκλεισε το τελικό σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αουρέλιο. Έτσι, ο Άρης πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη, που τον κρατά ζωντανό στην μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Οι συνθέσεις:

Νέα Σαλαμίνα:  Μιχαήλ, Ντουντού (46' Αμπελάιρας), Τσίνα, Μακρίεφ, Κούσουλος, Μάτσι (65' Τσούρτσουριτς), Σκοπελίτης (73' Κολοκούδιας),Γκράσι, Τσαμπούρης, Μπριτζίτο, Κωνσταντίνου

Άρης: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντες, Θεοφίλου, Γιούσεφ (91' Γκερέρο), Μάρτινς ( 85' Γκονζάλες), Αουρέλιο, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Φράγκος (68' Αντωνίου), Ράντου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X