ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αλλάζει ο στόχος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η Νέα Σαλαμίνα, αλλά δεν την εξαργύρωσε σε βαθμούς. Έμεινε στην ισοπαλία με τον Εθνικό στο Δασάκι και σε συνδυασμό με τη νίκης Ανόρθωσης επί της Καρμιώτισσας, έμεινε οριστικά εκτός εξάδας. 

Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας ικανοποιήθηκαν από την εμφάνιση αφού είδαν την ομάδα τους να παρουσιάζει καλή κυκλοφορία της μπάλας, να κάνει ευκαιρίες και να βρίσκει το δοκάρι.

Πολύ καλή η τριπλέτα του κέντρου με δυο κόφτες (Σκοπελίτης, Νουντού) που έτρεχαν συνεχώς και βοηθούσαν ο ένας τον άλλο αλλά και τη λειτουργία της ομάδας γενικότερα και ένα εξαίρετο οργανωτή, το Μπεμπέ, που έπαιξε ως «καθαρό», δεκάρι ήταν η κύρια αιτία για καλή εμφάνιση. Το εύλογο ερώτημα που έθεταν χθες οι Σαλαμιναίοι, είναι το εξής: Γιατί στα προηγούμενα κρίσιμα για την τετράδα ματς, (με Ερμή και Δόξα), η ομάδα δεν είχε αυτό το πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμους βαθμούς στην πορεία προς το στόχο;

Με βάση τα νέα δεδομένα, αλλάζει ο στόχος της Βαρωσιώτικης ομάδας. Και μετατρέπεται από θέση στην εξάδα, σε πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο.

Η Νέα Σαλαμίνα κλείνει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το ματς κατά της Καρμιώτισσας.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X