ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Για την επάνοδο

Χάρης Χαρίτωνος

Να επανέλθει στις επιτυχίες θέλει η Νέα Σαλαμίνα στην πολύ δύσκολη έξοδο της στο Δασάκι της Άχνας αυτή την αγωνιστική.

Η ήττα από την Δόξα έφερε δικαιολογημένα την απογοήτευση, καθώς όλοι πίστευαν πως η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα έφτανε εύκολα ή δύσκολα στην νίκη. Όμως τα δεδομένα είναι εκεί και δεν μπορούν να αλλάξουν για την ώρα. Η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη εξάδα μοιάζει με όνειρο απατηλό, αλλά στην ομάδα θέλουν δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια με Εθνικό και Καρμιώτισσα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη.

Από εκεί και πέρα, στους αγώνες μπαράζ ο στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του δεύτερου γκρουπ, τόσο για το γόητρο, όσο και για τυχόν οικονομική ενίσχυση από την ομοσπονδία.

Ο τεχνικός της ομάδας Στάικος Βεργέτης αντιμετωπίζει και αυτή την εβδομάδα αγωνιστικά προβλήματα. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Ρόμπερτ Βεσελόφσκι θα είναι σίγουρος απόντας, όπως επίσης και ο τιμωρημένος με κάρτες Νταβίντε Γκράσι. Ο επιθετικός Γιώργος Κολοκούδιας αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάκωση στο γόνατο και επί του παρόντος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντίθετα, ίσως προλάβει τον αγώνα ο Ματίας Αμπελάιρας, ο οποίος δίνει μάχη με τον χρόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X