ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φταίμε όλοι»

O αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου επέλεξε με τη σειρά του να τοποθετηθεί για όσα λέγονται και γράφονται μετά την ήττα από τη Δόξα, ζητώντας από τον κόσμο να σταματήσει να πυροβολεί και να μείνει δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό θα ήθελα να γράψω μερικά λόγια για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην ομάδα μετά την ήττα στο τελευταίο μας παιχνίδι. 

Καταρχήν καταλαβαίνω απόλυτα την πικρία και την απογοήτευση του κόσμου της ομάδας μας για την ήττα και την άσχημη απόδοση απέναντι στην Δόξα. Δυστυχώς οι μέτριες έως κακές αποδόσεις και η μέτρια συγκομιδή βαθμών δεν είναι φαινόμενο της χθεσινής ήττας αλλά των τελευταίων 6 αγωνιστικών! 

Μέσα από έντονο προβληματισμό, υγιή διάλογο με τεχνικό διευθυντή, προπονητή και ποδοσφαιριστές προσπαθήσαμε σαν εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος να βοηθήσουμε και να διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται την κατάσταση! Δυστυχώς όλες οι προσπάθειες που έγιναν από όλους τους εμπλεκόμενους δεν ήρθε η αγωνιστική άνοδος της ομάδας που όλοι περιμέναμε. Προς Θεού όμως οι ευθύνες δεν αναλογούν σε ένα ή δύο άτομα αλλά σε όλους ανεξαιρέτως (Διοίκηση, εφορία ποδοσφαίρου, τεχνικό διευθυντή, προπονητή και ποδοσφαιριστές). 

Είναι αποδεκτή η καλόπιστη κριτική σε όλα τα επίπεδα γιατί φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της εξάδας που είχαμε θέσει το καλοκαίρι. Όμως με στεναχωρεί αφάνταστα η κακόπιστη κριτική, ο μηδενισμός και η δήθεν εμπλοκή ατόμων της ομάδας σε αλλότριες καταστάσεις. Θα ήθελα να υπενθυμίσω την τιτάνια προσπάθεια που ξεκίνησε το νυν διοικητικό συμβούλιου το καλοκαίρι του 2012 μαζί με φίλους, υποστηρικτές και πρώην παράγοντες της ομάδας οδήγησαν το σωματείο σε ασφαλές μονοπάτια μακριά από προσφυγές ποδοσφαιριστών, προπονητών και αφαιρέσεις βαθμών! 

Πιστεύω επίσης ότι η σωστή οικονομική πολιτική και σταθερότητα του σωματείου οδήγησαν την ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια μακριά από βαθμολογικές περιπέτειες και κόκκινους φακέλους. Καταλαβαίνω απόλυτα την δίψα του κόσμου της ομάδας για διάκριση και κατακτήσεις τροπαίων!  Όραμα της διοίκησης και των μελών της που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είναι να καταφέρουν να δώσουν χαρά, περηφάνια και διάκριση στον μεγάλο κόσμο της ομάδας καθώς και ο στόχος της νίκης σε κάθε μας παιχνίδι. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες με τριπλάσιους και τετραπλάσιους προϋπολογισμούς. 

Νομίζω ότι δεν είναι καιρός για μεγάλα οικονομικά ξανοίγματα, μεγάλα ρίσκα που θα φέρουν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα του σωματείου. Οφείλω να παραδεχτώ ότι λάθη, παραλείψεις, αδυναμίες έγιναν τόσο σε αγωνιστικό, οικονομικό, οργανωτικό επίπεδο όμως σε καμιά περίπτωση δεν έγινε κάτι σκόπιμο εις βάρος των συμφερόντων του σωματείου. Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι σέβομαι απόλυτα την μεγάλη ιστορία, τις αξίες που αντιπροσωπεύει το σωματείο, τους ανθρώπους που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς και τους ανθρώπους που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για την μεγάλη ιδέα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 1948!

Σας Ευχαριστώ».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση