ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πάνω από όλα σοβαρότητα »

24sports team

info@24sports.com.cy

O επί του Τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Πρόγραμμα: «Θεωρητικά έχουμε το πιο βατό πρόγραμμα, αλλά άλλο θεωρία, άλλο πράξη. Εμείς αν πάμε με τον αέρα ότι έχουμε βατό πρόγραμμα δεν θα τα καταφέρουμε. Θα πάμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τέσσερις νίκες».

Με Αναγέννηση: «Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους πόσω μάλλον αυτούς που βρίσκονται πιο κάτω δεν δικαιούμαστε την εξάδα. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει κίνητρο μόνο την ιστορία της και δεν μπορεί να μην πάμε για τη νίκη».

Αμπελάιρας, Τσίνα: «Ο Αμπελάιρας έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και μένει έξω για τρεις εβδομάδες. Ο Τσίνα είναι αμφίβολος για συμμετοχή».

Βεσελόφσκι: «Πολύ καλός κήπερ. Φέραμε το Βεσελόφσκι σχεδόν την τελευταία μέρα για τον τραυματία Μιχαήλ και πήρε φανέλα βασικού. Είναι σταθερός, έχει αποκρούσει δυο πέναλτι, παίζει καλά με τα πόδια έχει προσωπικότητα και εμπνέει εμπιστοσύνη».

Λεύκωμα: «Τον ερχόμενο Μάρτη συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση μας. Δεν είμαστε μόνο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε η επιτροπή που θα αποτυπώσει την ιστορία τού σωματείου που θα αποτελέσει και εγχειρίδιο για τους νέους. Είναι το λεύκωμα το ελάχιστο μας χρέος προς το σωματείο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση