ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκράσι in, Πεδρίτο;

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στη Νέα Σαλαμίνα. Είχα μια πάρα πολύ οικονομική πρόταση αλλά την αρνήθηκα γιατί θέλω να μείνω εδώ που με αγαπούν και μου το δείχνουν τόσο έντονα. Η διοίκηση, ο Τεχνικός Διευθυντής, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο, ο υπέροχος κόσμος μας μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 Αυτός ήταν ο επίλογος της χθεσινής περιπετειώδους μέρας για το Νταβίντε Γκράσι, που ανέφερε τα πιο πάνω στην ανακοίνωση της ομάδας του. Ενώ τόσο εκείνος, όσο και η Νέα Σαλαμίνα είχαν συμφωνήσει με την Gaziantep BB, την τελευταία στιγμή ο παίκτης, επηρεασμένος από την άψογη στάση των ανθρώπων της Νέας Σαλαμίνας προς το άτομο του αλλά και τη γενικότερη ζεστασιά που νοιώθει στο περιβάλλον της ομάδας, άλλαξε άποψη και έδωσε  αρνητική απάντηση στην Τουρκική ομάδα.

Από Δευτέρα ξαναρχίζουν επαφές με τη Νέα Σαλαμίνα για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού παίκτη. Ξαναρχίζουν για τι είχαν αρχίσει πριν κάνουν τη πρόταση ο Τούρκοι. Αναμένεται ότι σύντομα θα επέλθει συμφωνία, με τον παίκτη να υπογράφει αναβαθμισμένο από πλευράς απολαβών συμβόλαιο.

Στο μεταξύ προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα για τον Πεδρίτο από το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ακόμη αποθεραπευθεί. Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες και αν η επάνοδος αργεί είναι πιθανό να γίνει προσθήκη και να τεθεί παράλληλα εκτός καταλόγου ο Πεδρίτο

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση