ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο νέος μέγας χορηγός της ομάδας

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε Δελτίο Τύπου για τον νέο μέγα χορηγό της ομάδας που είναι η εταιρεία «ΒΙΤΕΞ».

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 28 Ιουλίου 2016, διάσκεψη τύπου του σωματείου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου όπου παρουσιάστηκε ο μέγας χορηγός της ομάδας, εταιρία ΒΙΤΕΞ, και η εταιρία GEMS που θα συνεχίσει να προμηθεύει την ομάδα μας με αθλητικό υλικό για ακόμα δύο χρόνια. Παρών στη διάσκεψη τύπου ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΤΕΞ, κ. Αρμόδιος Γιαννίδης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Εξωτερικού, κ. Μάκης Κολέτσης, ο κ. Κυριάκος Ανδρέου, Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρίας Αφοί Ανδρέου που αντιπροσωπεύει τη ΒΙΤΕΞ στην Κύπρο, και ο κ. Σταύρος Τάκη, αντιπρόσωπος της GEMS.

Στη διάσκεψη ο πρόεδρος του σωματείου κ. Πάρης Ανδρέου αφού καλωσόρισε στην Κύπρο τους κυρίους Γιαννίδη και Κολέτση ευχαρίστησε την εταιρία ΒΙΤΕΞ για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο σωματείο μας και τόνισε πως σκοπός είναι να βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας στην προώθηση των προϊόντων της εταιρίας. Τόνισε πως κεντρικός στόχος είναι η διεύρυνση των συνεργασιών μας και το αμοιβαίο όφελος. Ευχαρίστησε επίσης και την εταιρία GEMS για τη συνέχιση της συνεργασίας και δήλωσε σιγουριά πως και με τις 2 εταιρίες θα υπάρχει μια αγαστή συνεργασία.

Ο κ. Γιαννίδης με τη σειρά του ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ που παραχώρησε για διαφήμιση το μπροστινό μέρος της φανέλας της και δήλωσε πως αυτό ήταν το επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας του στο νησί μας. Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που θα έπρεπε κάποιος να προτιμήσει τα προϊόντα τους απάντησε πως αυτά ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα τους, την υψηλή τεχνολογία τους, τον οικολογικό χαρακτήρα αλλά και την συμφέρουσα τιμή. Τόνισε επίσης και την άψογη συνεργασία που διατηρεί με τους αντιπροσώπους του στην Κύπρο, την εταιρία Αφοί Ανδρέου.

Ο κ. Τάκη εξεφρασε την ικανοποίηση του για τη συνέχιση της συνεργασίας με το σωματείο μας και πως με αυτό τον τρόπο επιδεικνύεται έμπρακτα και η εμπιστοσύνη προς την εταιρία που εκπροσωπεί. Υπογράμμισε πως η φετινή ριγέ φανέλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ομάδα μας τόσο εμφανισιακά όσο και τεχνολογικά, καθώς λαμβάνει υπόψη τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο, και πως δεν υπήρχε στη γκάμα της εταιρίας τους (η φανέλα σχεδιάστηκε από τον πρόεδρο κ. Πάρη Ανδρέου).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση