ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχονται το απόγευμα οι «Φαραώ»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το απόγευμα αναμένει στην Κύπρο τους δύο Αιγύπτιους η Νέα Σαλαμίνα, οι οποίοι θα περάσουν από την διαδικασία των δοκιμαστικών. Την κάθοδο των δύο «Φαραώ» είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας (κλικ εδώ)

Πρόκειται για τον Μουσταφά  Μπασσάμ Γουαλίντ (6.1.98) που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού και του κεντρικού αμυντικού και τον Μαχμούντ Σουάνκι (22.7.95) που αγωνίζεται ως μέσος.

Ανήκουν στην Αιγυπτιακή ομάδα Wadi Degla. Την περασμένη χρονιά (Ιανουάριος 2016) ο Μουσταφά Μπασσάμ Γουαλίντ παραχωρήθηκε στη Βελγική Λιρς. Αποτελούν αμφότεροι ιδιοκτησία του Μάγκετ Σάμι, πρόεδρου και των δύο ομάδων. Έχουν δηλαδή κοινό ιδιοκτήτη με τον Καρίμ Χαφέζ.

Η κάθοδος των δυο ποδοσφαιριστών, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Βαρωσιώτικου σωματείου με τη Βελγική ομάδα. Συνεργασία που άρχισε τον περασμένο Μάιο, μετά από σχετικές επαφές του τεχνικού διευθυντή του σωματείου Μάκη Παπαϊωάννου με ανθρώπους της Λιρς στο ταξίδι που πραγματοποίησε στο Βέλγιο. 

Στα της προετοιμασίας, από αύριο η ομάδα θα μεταφερθεί στην Κυπερούντα όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση