ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πουρσαϊτίδης: «Θα ήμουν απογοητευμένος και με την ισοπαλία»

Τα έβαλε με την τύχη της ομάδας του

Η Νέα Σαλαμίνα είχε ευκαιρίες να αλλάξει τη μοίρα της στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και να κερδίσει αλλά δεν το κατάφερε με αποτέλεσμα ο προπονητής της Σάββας Πουρσαϊτίδης να παρουσιαστεί απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δε θα κρυφτώ θα είμαι ειλικρινής. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και θα ήμουν και από την ισοπαλία. Αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει κατοχή στο δικό του μισό, δεν μας απείλησε, ήμασταν οργανωμένοι και κάναμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Δυστυχώς από το πρώτο λεπτό ήμασταν πίσω. Δεχθήκαμε ένα γκολ, να μην το σχολιάσω, που μας άφησε δυο γκολ πίσω. Καταφέραμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι με το γκολ μας, δεν ήρθε το δεύτερο και μας τιμώρησε η μπάλα στο τρίτο γκολ κι έτσι τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Μειώσαμε ξανά αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Νιώθω περηφάνια για τους παίκτες μου αλλά νιώθω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας και μοιραία χάσαμε. Καλή τύχη στο Γιώργο και τη δουλειά που έχει μπροστά του. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Σε ερώτηση συναδέλφου κατά πόσο προβληματίζεται από τα αμυντικά λάθη, ο κ. Πουρσαϊτίδης του ζήτησε να τα επισημάνει και αφού το έκανε του απάντησε: «Θα σε φέρω βοηθό, έχεις καλό μάτι».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X