ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ιωνάς για κόκκινους φακέλους: «Δεν μας έδιναν στοιχεία από την Κίνα»

Δεν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν οι υποθέσεις για να προχωρήσουν

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για τους κόκκινους φακέλους που έχουν φτάσει τα τελευταία χρόνια στα γραφεία της ΚΟΠ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 o Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου.

Ο Υπουργός τόνισε ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις για το λόγο ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία.

Αναλυτικά:

Για τους κόκκινους φακέλους: «Είναι ένα θέμα το είχα συζητήσει κατ’ επανάληψη μαζί με τη γενική εισαγγελία. Έγιναν συσκέψεις και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν αυτές οι υποθέσεις. Δεν υπήρξε ανταπόκριση από τη χώρα, τη Κίνα, όπου παίζονταν τα στοιχήματα για να τους δώσου τα στοιχεία τα οποία χρειάζονταν για να προχωρήσει η διερεύνηση των υποθέσεων.

Διαβάστε επίσης - Ιωνάς Νικολάου: «Η μείωση είναι διαχρονική, δεν προέκυψε από την κάρτα»

Είχα μεσολαβήσει και είχα ζητήσει να έρθουν εμπειρογνώμονες από τη UEFΑ για να εξηγήσουν στις διωκτικές μας αρχές το πώς μπορούσαν να διερευνηθούν αυτές οι υποθέσεις. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν για τους λόγους που σας λέω, δεν ολιγωρήσαμε σαν υπουργείο, αντιθέτως. Και εγώ θα ήθελα πολύ να έβλεπα κάποιους να τιμωρούνται για να καθαρίσουν τα πράγματα».

Για τις καταγγελίες Παναγή: «Είχα καλέσει 4-5 φορές τον Παναγή. Δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να διερευνηθεί περαιτέρω μου έλεγαν. Ο Υπουργός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες για το πώς θα γίνει μια έρευνα».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X