ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φοίβος Κωνσταντινίδης: «Το σύστημα έκδοσης Κ.Φ. δεν μπορεί να εξυπηρετήσει μαζικό κοινό...»

Εξηγεί στον ΣΠΟΡ FM γιατί υπήρχε συνωστισμός χθες έξω από το ΓΣΠ για τον αγώνα της Εθνικής Κύπρου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γενικός Διευθυντής του σταδίου ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, μίλησε στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη «Pressing» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την ταλαιπωρία που υπέστη ο κόσμος που πήγε χθες να εκδόσει κάρτα φιλάθλου και να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Κύπρου κόντρα στη Σλοβενία.

Αναλυτικά:

Για την ταλαιπωρία που υπέστησαν όσοι ήταν χθες στο ΓΣΠ για έκδοση κάρτας φιλάθλου για να δουν την Εθνική: «Ο πιο βασικός λόγος δεν ήταν η αργοπορία του κόσμου. Ήταν και αυτό, αλλά κυρίως το θέμα της έκδοσης της κάρτας ήταν το θέμα. Ήρθε κόσμος στο γήπεδο για να βγάλει την κάρτα και αν και υπάρχουν για να εξυπηρετούν τον κόσμο εκδοτήρια, το σύστημα δεν είναι σχεδιασμένο για να βγάλει κάρτες σε μεγάλο κοινό και γι’ αυτό υπάρχει καθυστέρηση.

Καλύτερα ο κόσμος να πηγαίνει σε μπουτίκ της ομάδας του, να το κάνει ηλεκτρονικά ή τις μέρες που λειτουργούν τα εκδοτήρια και όχι την ημέρα του αγώνα εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη. Και αν αποφασίσουν να βγάλουν κάποιοι μαζικά κάρτα στο χώρο του γηπέδου, τότε να είναι σίγουροι ότι θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Ο ΚΟΑ είπε ότι με τη λήξη του Αυγούστου πήρε παράταση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου η έκδοση κάρτας φιλάθλου.

Στα γήπεδα είναι τέσσερα συνέργεια στο ΓΣΠ και πιο λίγα στα άλλα που είναι στην ουσία εκδοτήρια για κάρτα φιλάθλου. Χρειάζονται περίπου 2-3 λεπτά για την κάθε έκδοση κάρτας, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι στην ώρα μπορούν να εξυπηρετηθούν 60 άτομα. Χθες στην ουρά θα υπολόγιζα πάνω από 200 άτομα να ήταν.

Δεν υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες, αλλά κατάλαβε ο κόσμος ότι δεν πρέπει να ερχόμαστε στο γήπεδο για να βγάλουμε κάρτα. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι και μέσα. Υπήρχε και η κίνηση του ΚΟΑ να τους δώσει δωρεάν τιμητικά εισιτήρια για να μπουν στο γήπεδο αφού καθυστέρησαν.

Υπήρχε και ένας συνωστισμός στα ταμεία, λόγω της έκδοσης καρτών φιλάθλου, λόγω και των πακέτων. Ήταν κάποια άτομα που είχαν κάρτα φιλάθλου και δεν χρειαζόταν όπως παιδιά κάτω των 14 και ήθελαν ταυτότητα κλπ. Η λύση είναι κατά τη γνώμη μου, το μέτρο με το πακέτο που λειτουργεί πολύ καλά να διατίθεται μόνο με προπώληση. Ο κόσμος έδειξε υπομονή και ανοχή εψές μπορώ να πω.

Φυσικά, υπήρχε και μια καθυστέρηση δική μας να ανοίξουμε τα συνεργεία για λίγη ώρα αντί στις 19:00, άνοιξαν 19:30-19:45 για να τα λέμε και όλα. Αλλά, καλύτερα ο κόσμος να βγάζει από πριν την κάρτα φιλάθλου, είτε από το ίντερνετ κλπ για να μην υπάρχει τέτοιο θέμα.

Για τους ξένους είχει βγει προσωρινή κάρτα φιλάθλου για να μπουν στο γήπεδο, που είναι διεθνής πρακτική. 72 άτομα, λίστα από την Σλοβενική Ομοσπονδία στην ουσία, δίνουν το όνομά τους από πριν και εκδίδονται εισιτήρια ονομαστικά και αυτοί δείχνουν τη ταυτότητα τους στην είσοδο και μπαίνουν. Έτσι γίνεται και αντίστοιχα για εμάς που πάμε εξωτερικό.

Υπάρχουν πάντως λύσεις για να διευκολυνθούμε όλοι. Ναι, όπως λέει και ο φίλος ακροατής υπάρχουν τα ticket machines, που ναι είναι καλή ιδέα και ίσως στο μέλλον υιοθετηθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Υποψήφιος…

Υποψήφιος…

Με τα οκτώ γκολ που πέτυχε είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος
 |  HOT SPOT
X