ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εθνικός: Μετά από 26 χρόνια...

Την Τρίτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσει και μαθηματικά την Α' Κατηγορία

Βερόνικα Χαραλάμπους

Ο Εθνικός Άχνας μετά και την τεσσάρα που δέχτηκε από τον Άρη, φαίνεται πως έχει αποδεχτεί στωικά τη μοίρα του. Μετά από 26 συνεχή έτη που βρίσκεται στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας, ο Εθνικός θα αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν και από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία.

Από το 1986-1987 που έπεσε κατηγορία, ανέβηκε και για 4 συνεχόμενες σεζόν κατάφερε να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Την τελευταία φορά που έπεσε ήταν το 1990 και επανήλθε 2 χρόνια μετά (1992-1993) ως πρωταθλητής από την Β’ Κατηγορία. Εκ τότε, η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ήταν καθιερωμένη.

Φέτος, ωστόσο, δεν μπόρεσε ποτέ να ανακάμψει. Ελέω του σοβαρού προβλήματος του μεταγραφικού εμπάργκο, την «αποψίλωση» της ομάδας όταν έφυγαν πολύ δυνατά χαρτιά (Ζελάγια, Κατσαράβα) σε συνδυασμό ότι η ομάδα δεν μπορούσε να ενισχυθεί, ο Εθνικός βρίσκεται προ των πυλών στην Β’ Κατηγορία.

Την Τρίτη στο ΓΣΠ, ο Εθνικός αναμένεται εκτός απροόπτου να πει αντί στη μεγάλη κατηγορία, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, του οποίου μάλιστα στον Α’ γύρο κατάφερε να «κόψει» και βαθμούς (1-1).

Η στεναχώρια είναι διάχυτη, όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου όπως δηλώνουν στις τάξεις του Εθνικού, αφού η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X