ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το περιβόλι με τα φρούτα»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι».

Συνάντηση: «Η ανάγκη φέρνει ενότητα για να εκφραστούν τα προβλήματα των πλείστων ομάδων στην Κύπρο. Τα αφήσαμε και συσσωρεύτηκαν. Κάποια σωματεία είναι κοντά στο να κλείσουν. Για 25 χρόνια πληρώναμε στις 28 του μήνα. Μετά την κρίση είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κάποιες δουλειές γίνονται εθελοντικά για να μην κλείσουμε. Ο Εθνικός είναι παγκόσμιο φαινόμενο στη προσπάθεια που γίνεται. Με την προσπάθεια αυτή κρατάμε τη μνήμη της κατεχόμενης Άχνας. Σφίγγει όμως κλοιός. Αν συνεχιστεί αυτλή η  κατάσταση με αυτά τα έσοδα, σωματεία θα κλείσουν.

Το μοντέλο: «Το μοντέλο έχει μεγάλη σημασία αν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στο οικονομικό. Έχουμε λειτουργικά έξοδα 800000. Έχουμε 6 ομάδες ακαδημιών, συντήρηση γηπέδων και προπονητών. Όταν δεν υπάρχουν έσοδα, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Υπάρχουν λεφτά, αλλά δεν πάνε εκεί που πρέπει. Υπάρχει προϊόν, αλλά… Είναι όπως ένα περιβόλι όπου τα φρούτα τα τρώνε άλλοι. Τα σωματεία θα πρέπει να τα δει το κράτος και κάποιοι άλλοι φορείς. Έχουμε καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες. Αν συνεχιστεί αυτό θα λέμε στο μέλλον ότι κάποτε είχαμε καλό ποδόσφαιρο».

Ομάδα: «Κάναμε καλή παρουσία, μετά άλλαξαν τα πράγματα. Όταν φτάσαμε κοντά στην εξάδα και δεν τα καταφέραμε, όλοι εφησύχασαν. Τώρα κινδυνεύουμε. Είναι και το ότι έφυγαν παίκτες και στερούμαστε βάθους».

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση