ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξάδα τέλος

Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Δασάκι της Άχνας. Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, η καθεμιά για δικούς της λόγους. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν εξαιρετικός, οι φάσεις υπήρξαν όμως οι δυο ομάδες δεν βρήκαν δίχτυα και έτσι έμειναν στο 0-0.

Α' ημίχρονο:

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να ανοίξουν το σκορ από νωρίς. Ο Εθνικός πίεζε στα πρώτα λεπτά και βρέθηκε 3 φορές με προϋποθέσεις έξω από την περιοχή του Μιχαήλ, όμως η τελική πάσα δεν ήταν καλή. Από την άλλη η Σαλαμίνα έψαξε με αντεπιθέσεις να κτυπήσει, χωρίς όμως να βρει τους χώρους. Στο 12’ ήρθε η πρώτη τελική του παιχνιδιού όταν ο Τσαμπούρης εκτέλεσε ένα φάουλ, το οποίο όμως πέρασε έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Εγγλέζου δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Πρότζεκ ήταν έτοιμος. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό, όμως του έλειπαν οι φάσεις. Χαρακτηριστικά η επόμενη φάση ήρθε στο 21’ όταν το σουτ του Κυπριανού, από καλή θέση, πέρασε έξω. Στο 24’ ήρθε η απάντηση από τη Σαλαμίνα όταν ο Μακρίεφ βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Πρότζεκ έδιωξε σε κόρνερ. Οι δυο ομάδες είχαν καλά κλειστούς τους χώρους προς τις εστίες τους και έτσι οι φάσεις ήταν λιγοστές. Επόμενη φάση ήρθε στο 37’ όταν μετά από λάθος του Πιντσέλι, ο Μακρίεφ έδωσε στον Μπριτζίτο και αυτός από καλή θέση έκανε το σουτ, που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Εθνικού Άχνας. Στο 40’ ο Κιπιάνι έφυγε από αριστερά, έκανε την μπαλιά, όμως η κεφαλιά του Ζελάγια ήταν αδύναμη και κατέληξε στα χέρια του Μιχαήλ. Στο επόμενο λεπτό ο Μακρίεφ, με μια κίνηση που θύμισε τον περσινό Μακρίεφ πέρασε τον αμυντικό του Εθνικού, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 0-0.

Β’ ημίχρονο

Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Ο ρυθμός ήταν και πάλι γρήγορος με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Στο 47’ ο Κούσουλος έψαξε με μπαλιά τον Μπριτζίτο, όμως ο Πρότζεκ πρόλαβε τον επιθετικό τον «Ερυθρολεύκων». Στο επόμενο λεπτό ο Ζελάγια βρέθηκε στην περιοχή, όμως δεν κατάφερε να ελέγξει σωστά την μπάλα, η οποία κατέληξε στα χέρια του Μιχαήλ. Στο 55’ ο Σικάρσκι δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα όμως να φεύγει έξω. Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας στις ευκαιρίες ήταν άμεση, με τον Μακρίεφ στο 56’ να δίνει στον Εγγλέζου, αυτός να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 59’ ο Κούσουλος έκανε την κεφαλιά , έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Εγγλέζου, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Πρότζεκ ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 60’ ο Μπριτζίτο έφυγε μόνος απέναντι στον Πρότζεκ, έδωσε δίπλα στον Μακρίεφ, έκανε το πλασέ, όμως ο Πρότζεκ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 64’ ο Κούσουλος απείλησε και πάλι με κεφαλιά, όμως ο Πρότζεκ φώναξε παρών. Στο 68’ έγινε η ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, ο Μακρίεφ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Πρότζεκ του είπε όχι. Μετά από αρκετή ώρα ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 76’, όταν ο Ζελάγια έκανε μια κεφαλιά και η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Δυο λεπτά αργότερα η Νέα Σαλαμίνα έχασε τεράστια ευκαιρία για τέρμα, όταν ο Σκοπελίτης ζύγισε το πόδι του έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πρότζεκ. Στο 83’ ο Κιπιάνι εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, όμως ο Μιχαήλ έσωσε την εστία του εντυπωσιακά. Όσο περνούσε η ώρα οι δυο ομάδες πίεζαν περισσότερο καθώς ήθελαν το τέρμα της νίκης. Στο 86’ και το 88’ ήρθαν δυο σουτ από τον Εθνικό Άχνας, χωρίς τύχη όμως. Μέχρι το τέλος του αγώνα υπήρξαν ακόμη δυο μεγάλες φάσεις. Αρχικά ο Ζελάγια στο 90+2 έκανε τη κεφαλιά, βρήκε όμως έτοιμο τον Μιχαήλ, και στο 90+3 ο Μάτσι έφυγε σε αντεπίθεση έκανε το σουτ και Πρότζεκ μπλόκαρε σταθερά. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Ο καλός ρυθμός του παιχνιδιού και οι αρκετές φάσεις, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έφερε κάποιο τέρμα. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι και μαθηματικά πλέον οι δυο ομάδες θα βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ.

Οι ενδεκάδες:

Εθνικός Άχνας:
Πρότζεκ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης, Ενέσκου, Κυπριανού, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ζελάγια

Νέα Σαλαμίνα:
Μιχαήλ, Μπεμπέ, Ντουντού, Μακρίεφ, Κούσουλος, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τσαμπούρης, Μπριτζίτο, Εγγλέζου, Τσίνα

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση