ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όσο ζω ελπίζω»

O βοηθός προπονητής του Εθνικού Άχνας Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά

Για τον στόχο της εξάδας:

«Όσο ζω ελπίζω, είναι αυτό το ρητό που επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού. Τα επόμενα δυο παιχνίδια είναι με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και αφού θέλουμε την 6η θέση πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά αν θέλουμε την 6η θέση πρέπει να κερδίσουμε».

Για τα αμυντικά κενά:

«Αυτή τη χρονιά με την αλλαγή του συστήματος αλλά και με τους δυο καλούς επιθετικούς έχουμε θετικά αποτελέσματα στην επιθετική γραμμή, όμως αναγκαστικά μένουν κενά στην άμυνα, κάτι που πρέπει να βελτιωθεί».

Για τα εκτός έδρας κακά αποτελέσματα:

«Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και αυτό το κομμάτι. Όμως ε σχέση με τα τελευταία 3-4 χρόνια που η ομάδα παλεύει για σωτηρία, υπάρχει βελτίωση. Είχαμε αξιοπρεπές παιχνίδια εκτός έδρας, χάσαμε παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας, είμαστε όμως αισιόδοξοι».

Αγωνιστικά νέα:

«Έχει γίνει καλά ο Κατσιαράβα που αγωνίστηκε λίγα λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι. Θα έχουμε δυο απουσίες από κάρτες. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ανόρθωση και θα παλέψουμε για τη νίκη με γεμάτο οπλοστάσιο».

Για την Ανόρθωση:

«Παρακολουθήσαμε την Ανόρθωση. Είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό αλλά θα προσπαθήσουμε με το δικό μας αγωνιστικό τρόπο να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Πιστεύω και είμαι σίγουρος πως αν κερδίσουμε την Ανόρθωση θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κατακτήσουμε την 6η θέση».

Για το Παρί – Μπάρσα:

«Παρακολούθησα μεγάλο μέρος από το παιχνίδι. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δεν υπάρχουν φαβορί. Κανείς δεν περίμενε την Μπαρσελόνα να δεχθεί 4 τέρματα. Η Παρί παρουσιάστηκε διαβασμένη, είχαν τα τρεξίματα και εκμεταλλεύτηκαν την κόντρα».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X