ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κουής για Κατσαράβα

Ο Εθνικός εξήλθε ισόπαλος 2-2 με την Καρμιώτισα, ωστόσο διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τόμης Κουής μιλώντας στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε:

«Βρέθηκαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Παίξαμε πολύ καλά και αυτό το γεγονός μας ικανοποιεί. Είμαι σίγουρος, ότι παρακολούθησαν το παιχνίδι ευχαριστήθηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν. Εμείς κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Ο στόχος της εξάδας είναι εκεί και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η διαπίστωση που γίνεται από όλο τον φίλαθλο κόσμο είναι ότι ο Εθνικός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει αναγεννηθεί με το νέο προπονητή και βρήκε τον δρόμο της. Εμείς ήμασταν σίγουροι για τις ικανότητες της ομάδας. Χωρίς να ρίχνουμε τις ευθύνες στον προηγούμενο προπονητή. Κάποιες φορές, όσο καλός κι αν είναι ο προπονητής, να μην βγαίνει σε μία ομάδα».

Για τον Κατσαράβα και αν προλάβει με Απόλλωνα:

«Ελπίζω ότι θα προλάβει. Χθες έκανε νέες εξετάσεις και δείχνει ότι ακόμα έχει αιμάτωμα στην μέση. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες και ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Όμως, θα πω κάτι, επειδή λέχθηκαν πολλά τις προηγούμενες ημέρες γιατί δεν έπαιξε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να σταματήσουμε να αμφισβητούμε τα πάντα στην Κύπρο. Ο παίκτης είναι τραυματίας και η ομάδα τον στερήθηκε και χθες. Η απουσία του είναι πολύ σημαντική»

Για τις άλλες απουσίες που θα υπάρχουν:

Ο Πιντσέλι και ο Κιπιάνι είναι τιμωρημένοι. Επιστρέφει ο Κρατσούνοφ. Ελπίζουμε να έχουμε τον Κατσάραβα, γιατί είναι σημαντικός παίκτης. Υπάρχουν όμως λύσεις και η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση