ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ακούμε μόνο για Ζελάγια, Κατσιαράβα»

24sports team

info@24sports.com.cy

Πορεία εξάδας κάνει ο Εθνικός που βρίσκεται στο -1 απ’ την θέση, με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου 95.0 πως δεν αποτελεί αυτοσκοπό αλλά σίγουρα θα είναι κάτι το πολύ καλό. Τι είπε για Ζελάγια και Κατσιαράβα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Κίκης Φιλίππου, στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την τελευταία νίκη: «Έχουμε φτιάξει μία ομάδα για την οποία νιώθουμε περηφάνια για το ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλαμε τον χρόνο γιατί ήρθαν νέοι παίκτες, ωρίμασε ο καιρός και βλέπουμε αυτό που θέλαμε».

Για τις επιτυχίες στο Δασάκι: «Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν θέλει να παίζει αντιποδόσφαιρο, ενώ υπήρχαν περιπτώσεις που μπορούσε να το κάνει. Και έχασε και κάποιους βαθμούς γι’ αυτό τον λόγο».

Για την εξάδα: «Ξεκινήσαμε με στόχο να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Είμαστε κοντά να διεκδικήσουμε όμως δεν θα βάλουμε πίεση. Αν έρθει, ήρθε και θα είναι πολύ καλό μετά και τις περιπέτειες που είχαμε πέρσι».

Για τη διακοπή στο ρεύμα χθες: «Δεν ήταν εξ υπαιτιότητας του σωματείου. Ήταν θέμα του υποσταθμού που διαχειρίζεται η ΑΗΚ, σε χρόνο ρεκόρ αντικαταστάθηκε η καμένη ασφάλεια. Δεν θα βλέπω να υπάρχει πρόβλημα στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θεωρούμε ότι είναι ο πρεσβευτής της Κύπρου ο ΑΠΟΕΛ, τη σεβόμαστε. Απ’ την άλλη εμείς θα προσπαθήσουμε, είναι κίνητρο για εμάς και αν έχουμε κέρδος θα είναι ότι καλύτερο για τον Εθνικό».

Για Ζελάγια και Κατσιαράβα: «Πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μία καλή πάστα πίσω τους, και τους βοηθάνε. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να τους ξεχωρίσουμε. Έχουν κι αυτοί βέβαια τα δικά τους προσόντα».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τους δύο: «Επίσημη πρόταση δεν είχαμε από καμία ομάδα, ακούμε διάφορα όπως ακούτε και εσείς. Απ’ την πλευρά μας, σκεφτόμαστε να διατηρηθεί η ομάδα όπως είναι και σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα».

Για τον Ιβανάουσκας: «Έχει αρκετές εμπειρίες ως μεγάλος παίκτης που ήταν. Έχει τη δική του θεωρία και δική του σκέψη, ευτυχώς για εμάς κατάφερε γρήγορα να εξοικειωθεί με το ποδόσφαιρο της Κύπρου και φαίνονται τα αποτελέσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X