ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοιτάει Κύπρο για αντι-Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές μέρες για τον Πανιώνιο και στη Νέα Σμύρνη έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», εκτός από την περίπτωση του Σαμίντ Γεσίλ, στον Πανιώνιο επιδιώκουν να αποκτήσουν και έναν σέντερ φορ που θα μπει άμεσα στην ενδεκάδα και θα καλύψει το κενό του Ανσαριφάρντ.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Εθνικό Αχνας όπου εξετάζουν τους δύο επιθετικούς του. Ο ένας είναι ο 22χρονος Γεωργιανός Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος είναι βαφτιστήρι του Τιμούρ Κετσπάγια! Ο ύψους 1,98μ. Κατσαράβα έχει σημειώσει φέτος 11 γκολ σε 15 ματς στο κυπριακό πρωτάθλημα και αγωνίζεται στον Εθνικό με τη μορφή δανεισμού από την ρωσική Ροστόφ.

Μάλιστα, ο 22χρονος διεθνής Γεωργιανός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων οι Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια. Τα δικαιώματα του τα έχει ο μάνατζέρ του, ο οποίος είναι αυτός που τον πληρώνει, έχοντας το ελεύθερο να τον πουλήσει αν βρει σύλλογο, αρκεί ένα μέρος των χρημάτων να πάει στον Εθνικό.

Ο δεύτερος επιθετικός είναι ο 29χρονος Αργεντινός Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος έχει αρκετά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι του με αυτά του Ανσαριφάρντ. Φέτος έχει σημειώσει 8 γκολ σε 17 ματς, ενώ έχει απασχολήσει και τον Αστέρα Τρίπολης.

Πηγή: sdna.gr

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση