ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η περηφάνεια είναι μεγαλύτερη»

Μήνυμα στέλνει η διοίκηση του Εθνικού, μέσα από την επίσημη της ιστοσελίδα, για τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια. Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας για ακόμη ένα παιχνίδι δίδαξε στον συγκεκριμένο αντίπαλο αγωνιστική πειθαρχία και σωστή αμυντική λειτουργία. Ο Εθνικός έκανε περήφανο τον κόσμο του και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, η ομάδα μας ισοφαρίστηκε στο 91’ χάνοντας την πρόκριση στις καθυστερήσεις. Παρόλο που το παιχνίδι δεν είχε νικητή, με δεδομένο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, την πρόκριση πήρε η αντίπαλη ομάδα.

Η ομάδα μας ήταν εμφανώς καλύτερη από τον αντίπαλο καθ’όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, ξεκινώντας το παιχνίδι με δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αυτές του Ζελάγια στο 2’ και στο 10’. Παρότι η αντίπαλη ομάδα είχε ελαφρώς την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, η ομάδα μας ήταν αυτή που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Τα μηνύματα που έστελνε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μετουσιώθηκαν σε πράξη με τον Ζελάγια στο 57’. Ο Αργεντινός για άλλη μια φορά έπιασε στον ύπνο την άμυνα της αντίπαλης ομάδας διαμορφώνοντας το 1-0 μετά από εύστοχο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Μετά την επίτευξη του γκολ, η ομάδα μας πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Η επόμενη και μοναδική φάση των φιλοξενουμένων ήταν στο 91’ όπου κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι η φάση ξεκίνησε μετά από χέρι του Σοϊλέδη, που παρά τις έντονες αντιδράσεις της ομάδας μας και μπροστά στα μάτια του Βοηθού, η φάση συνεχίστηκε.

Εμείς θα θέλαμε να συγχαρούμε την αντίπαλη ομάδα και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Θεσμό του Κυπέλλου.

Παρά την πικρία που νιώθουμε για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε την πρόκριση, η υπερηφάνεια που νιώθουμε για την παρουσία της ομάδας μας είναι μεγαλύτερη από την απογοήτευσή μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στάθηκαν δίπλα στον Εθνικό σε ένα τόσο κρίσιμο και δύσκολο αγώνα.

Η ομάδα μας τώρα επικεντρώνεται στο Πρωτάθλημα και στον πολύ κρίσιμο αγώνα με την Δόξα την ερχόμενη Δευτέρα στο Δασάκι».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση