ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φαινόμενο «Δασάκι»

Ο Εθνικός κάνει πορεία εξάδας με στοιχεία.

Αυτό που κάνει ο Εθνικός φέτος, πάνε πολλά χρόνια να το δούμε στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Άχνας έχει… κόψει ταρίφα στις ομάδες που επισκέπτονται το «Δασάκι» και μετρά τον εντυπωσιακό απολογισμό των 6 νικών και μιας ισοπαλίας στα τελευταία εφτά παιχνίδια του εκεί!

Μόνο η ΑΕΛ του «ξέφυγε» και αυτή με γκολ στο 88’ και αφού η ομάδα του Ιβανάουσκας ήταν μπροστά στο σκορ 2-0. Στο διάστημα αυτό, οι Αχνιώτες έχουν την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, που στα τελευταία του εφτά εντός έδρας έχει επίσης 19 από τους διαθέσιμους 21 βαθμούς.

Αυτό όμως που κάνει εντυπωσιακά αυτά τα νούμερα, είναι τα αντίστοιχα στα εκτός έδρας που καταγράφει στο ίδιο διάστημα μόλις μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Όταν βγαίνει από το «σπίτι» του δηλαδή δυσκολεύεται πολύ να βρει τον τρόπο να πάρει αποτέλεσμα. Αν δούμε και τους αγώνες, όλους τους έχασε στο τσακ και στις λεπτομέρειες: Με ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε μεν 2-0 αλλά έχασε τα άχαστα για να προηγηθεί αυτός, με Απόλλωνα και Ομόνοια δεν κράτησε το σκορ από το υπέρ του 2-0 και έχασε στο φινάλε, με Σαλαμίνα η ήττα ήρθε με πέναλτι στο 90+5’, ενώ με πέναλτι έχασε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ!

Οι Αχνιώτες κάνουν πορεία εξάδας και ακολουθεί αγώνας με την ουραγό Αναγέννηση που προσφέρεται για να γίνει το πρώτο τους διπλό. Αν σπάσουν και αυτό το… φράγμα, όλα γίνονται.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση