ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα έχω επαφή με Ομόνοια»

Ο πρόεδρος τους Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου ξέσπασε για τα όσα ακούγονται για την ομάδα του ότι είναι ομάδα κατεστημένου ενώ παράλληλα δήλωσε ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ:

«Αν κοιτάξετε την φετινή πορεία του Εθνικού, δυστυχώς πετάξαμε βαθμούς τα τελευταία λεπτά με τον τρόπο που τους χάσαμε αυτούς τους βαθμούς. Αν τους παίρναμε, θα μιλούσαμε για κάτι διαφορετικό»

Για τον Κατσαράβα:

«Είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού, είναι θέμα της διοίκησης τι θα αποφασίσει. Υπάρχει μια ειδική συμφωνία με τον άνθρωπο που μας έφερε τον Κατσαράβα. Δεν έδειξε καμιά ομάδα επίσημο ενδιαφέρον απλά ακούμε πως θα ενδιαφερθούν».

Για την φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στο τέλος:

«Εμείς στο Δασάκι είμαστε πολύ θυμωμένοι όσοι είναι κοντά στο σωματείο και απογοητευμένοι με την όλη συμπεριφορά. Είναι κρίμα για τους παίκτες μας, για τους προπονητές., Δεν βρίσκω λόγια. Δεν μας αντιμετωπίζουν όπως πολλές άλλες ομάδες. Θεωρούμε πως είμαστε μια ομάδα που φέτος είναι από τις αδικημένες. Πάμε στο γήπεδο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Τώρα μιλάμε για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Πόσα παρόμοια γίνονται στο παιχνίδι. Τη μια φορά λέει ο διαιτητής ήταν ανθρώπινο λάθος, την άλλη φορά λέει του έφυγε. Δεν μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Να σας πω ένα παράδειγμα. Τελείωσε το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Πιντσέλι προκλήθηκε από ανθρώπους που δεν έπρεπε να ήταν στο γήπεδο και έφτυσε. Κακώς το έκανε και δικαίως τιμωρήθηκε, αλλά πως λειτουργεί το σύστημα; Πως θα διορθωθούν κάποια πράγματα;»

Για την βαθμολογία αν είναι αντιπροσωπευτική της πορείας του Εθνικού:

«Καθόλου δεν ανταποκρίνεται. Το γνωρίζεται όλοι σας».

Για τα περί κατεστημένου:

«Το στήνουμε αμέσως στον τοίχο. Άστε τα κατεστημένα. Μιλάμε για τον Γιώργο Κούμα, ξέρετε που είναι τώρα, στα μωρά. Πότε ευνοήθηκε ο Εθνικό; Ξέρετε πως πριν έρθει ο Κούμας ο Εθνικός είχε τερματίσει τέταρτος τέσσερις φορές. Ξέρετε πως ο Εθνικός είχε τερματίσει πρώτος στη κανονική διάρκεια πρωταθλήματος στο παρελθόν. Ξέρετε πως ο Εθνικός έπαιξε δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη. Μου λέτε για το κατεστημένο; Φταίει ο Κούμας και τον πυροβολείτε όλοι; Ξέρετε πόσα λεφτά πληρώνουμε κάθε χρόνια για την διαιτησία; Που είδατε εσείς την εξέλιξη της διαιτησίας και λέτε για παρασκήνιο και τον Εθνικό».

Για την ενίσχυση:

«Ειλικρινά σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένος. Χθες δεν κοιμήθηκα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Γιατί να τον καταγγείλω τον κ. Κούμα αφού τίποτα δεν θα γίνει. Συμφωνώ με κάποια πράγματα που είπε ο πρόεδρος της Ομόνοιας και ειλικρινά θα προσπαθήσω να έχω επαφή μαζί του».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X