ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμία σχέση Σάμπουριτς και Κατσαράβα»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου μίλησε το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό του Άστρα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό του. Επίσης αναφέρθηκε στον Γιώργο Κούμα και στον Κατσαράβα για τον οποίο ακούγονται διάφορα.

Αναλυτικά:

Για την ΑΕΛ:

«Δεν παίρνουμε αυτό που δίνουμε στο γήπεδο για 2-3 παράγοντες που δεν μπορώ να σχολιάσω. Κάνουμε αγώνα επιβίωσης. Η ομάδα μας είναι ανταγωνιστική. Σεβόμαστε την ΑΕΛ, έχουμε δύσκολο έργο και θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό. Θα το παλέψουμε».

Για το πρόστιμο:

«Κάποιοι άλλοι να ντρέπονται που έχουν τα εκατομμύρια στις τράπεζες. Ξημερώνει η μέρα και δεν ξέρω τι μας περιμένει. Έγινε θέμα για 1500 ευρώ και ακούγεται πολύ άσχημο. Εμείς θα επιβιώσουμε. Να μην ανησυχούν κάποιοι».

Για τον Κατσαράβα και όσα ακούστηκαν για το αν έχει σχέση με τον Τόζα Σάμπουριτς:

«Καμία σχέση δεν έχει ο Σάμπουριτς με τον Κατσαράβα. Τον παίκτη τον διαχειρίζεται ο Εθνικός και ο ατζέντης του. Πάνε στα cafe με το παλτά τους, πίνουν ουισκάκια και λένε ότι θέλουν».

Για το παρασκήνιο:

«Ο Κίκης ουδέποτε ήταν στο παρασκήνιο. Είμαι 27 χρόνια πρόεδρος και άλλα 15 χρόνια προηγουμένως σαν παίκτης. Ο Κίκης πληρώνει συνέχεια. Ο Κίκης δεν πάει ταξίδια. Να… κατεβούν λίγο κάτω οι άνθρωποι που είναι στα ψηλά».

Για τυχόν εύνοια του Εθνικού λόγω Γιώργου Κούμα:

«Ο Κούμας εκπροσωπεί το Σωματείο μας τα τελευταία 7-8 χρόνια. Όταν ο Εθνικός έπαιξε 10 παιχνίδια στην Ευρώπη είχαμε τον Κούμα; Όταν στο παρελθόν τερματίσαμε 4η είχαμε τον Κούμα;».

Για τους κόκκινους φακέλους:

«Δεν προστατεύουμε το ποδόσφαιρό μας. Δεν υπάρχουν σταθεροί παράγοντες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Για την κλήρωση του κυπέλλου:

«Το πρωί έμαθα ότι θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου. Σε κάποιο φίλο είπα ότι θα κληρωθούμε με την Ομόνοια. Όπερ και εγένετο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κληρωνόμαστε με την Ομόνοια».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση