ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφερε χαμόγελα

Η νίκη στον αγώνα με τον Άρη ήταν και σημαντική όσο και δίκαιη για τον Εθνικό, που μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας εν όψει και του επόμενου μεγάλου αγώνα με την ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

«Ιδιαίτερα αισιόδοξους μας βρίσκει η επόμενη μέρα μετά το σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Άρη Λεμεσού. Η ομάδα μας φάνηκε αντάξια των περιστάσεων, σε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της φετινής σεζόν, επικρατώντας με 2-0 επί του φανερά φορμαρισμένου Άρη. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα μας αφού ο αντίπαλος βρισκόταν μόνο ένα βαθμό πιο κάτω στην γενική βαθμολογία.

Μετά και την τελευταία μας ήττα από την Σαλαμίνα στις καθυστερήσεις του αγώνα, όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να πετύχει το πολυπόθητο τρίποντο. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας ήταν πιο αποτελεσματική και με δύο γκολ του Κατσαράβα στο 47’ και στο 60’ πήρε τη νίκη. Η ομάδα μας είχε και άλλες ευκαιρίες να αυξήσει το προβάδισμά της κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι που αφήνει ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Η επιστροφή του τραυματία Ενέσκου είναι ένα από τα θετικά που κρατάμε από τον χθεσινό αγώνα, όπως και η παρουσία των Κρατσούνοφ και Σικάρσκι που επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα, συμβάλλοντας στο μέγιστο στην καλή παρουσία της ομάδας. Είναι εμφανές ότι ο προπονητής έχει στη διάθεσή του άξιους ποδοσφαιριστές και αρκετές επιλογές ως προς τη σύνθεση της ομάδας.

 Παρόλη την ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας σήμερα, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η συνέχεια αναμένεται να είναι δύσκολη. Ως εκ τούτου προβλέπεται σκληρή δουλειά και συνέπεια για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Η προσοχή πλέον στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΖ την ερχόμενη Κυριακή. 

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει πρωινή αποθεραπεία».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση